pátek 16. listopadu 2018

Dřevěná vinotéka

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery! Stále více lidí si chce dopřávat kvalitní víno nejen v restauracích, vinných sklípcích či vinotékách, ale také v pohodlí domova. Abyste si mohli vybrat víno, na které máte zrovna chuť, je nutné mít doma několik lahví.


Jak ale lahve vína elegantně uskladnit?

Do vinotéky se vleze celkem lahví vína (případně i jiného alkoholického či nealkoholického nápoje), lze ji postavit na výšku, na šířku, či využít jako dárkové balení nebo přepravku (díky madlům pro snadné uchopení) vašeho. Dřevěná vinotéka se ke skladování hodí dokonale. Vaše víno je bezpečně uskladněné a navíc máte postaráno o pěknou dekoraci interiéru. I dřevěná vinotéka , jakou najdete na Westwing, může být krásným kusem nábytku. S námi může být vaše bydlení ještě lepší a stylovější.


Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno.

Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů. Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů.


Malá dřevěná vinotéka na pět lahví, ideální na stůl, nebo barový pult. Vítáme Vás na novém webu CVIKR DESIGN, který právě intenzivně dokončujeme a naplňujeme novým obsahem. Nabízíme možnost objednání též v borovicovém masivu. V horní části vinotéky může být volná odkládací plocha, nebo držák na skleničky (držák zakoupíte zde). Z masivního dřeva jsou vyrobena i záda vinotéky, což značně zvyšuje její pevnost a stabilitu.


Tato vinotéka má pět pater na celkem lahví. Přírodní dřevěná vinotéka s množstvím úložného prostoru nejen na vína! To je vinotéka Edgar, kterou jistě nutně potřebujete. Velká dřevěná vinotéka se stane chloubou každé místnosti.


Prodám celodřevěnou vinotéku na lahví vína. Krásná vinotéka jako doplněk do vašeho interieru. Vinotéka má rozměry V85xŠ70xH32cm. Láhve leží ve sklonu aby byl korkový uzávěr smáčen vínem a nevysychal.


Může být umístěna v obývacím pokoji, v jídelně, na chalupě, na chatě, ve.

Vinné sklepy Lechovice jsou výrobcem vína z vlastních vinic ve Znojemské vinařské oblasti, což jim umožňuje produkci kvalitních vín s označením plněno vinohradníkem. Velikost domácí vinotéky šířka 73cm výška 100cm. Robustní dřevěná vinotéka pro lahví v rustikálním stylu vyrobena ze smrkového masivu.


Ideální pro uskladnění vína doma. Příhlášení Registrovat. Vyrobeno ručně v dílně Dřevo voní na Vysočině. Vnitřek vyroben z patentovaného materiálu Complig. Dřevěný stojan na víno ve tvaru gondoly bude vhodný do Vašeho vinného sklípku, restaurace i interiéru Vašeho pokoje.


Regál na víno je vyroben z masivního dřeva teak. Kombinace špičkové chladící technologie a masivního dřeva. Na vaše přání jsme schopni obalit různé druhy vinoték. Najdete u nás řadu produktů, které dodávají Vašemu nábytku a dekoracím jedinečnost, o níž tak dlouho usilujete.


Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky