středa 7. listopadu 2018

Rychlovarná konvice braun

Rychlovarné konvice BRAUN na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Praktické vyskakovací víko Víko lze okamžitě.


Svým objemem litru vám tak ohřeje všechnu potřebnou.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Navíc má unikátní 4stupňový bezpečnostní systém. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření.


Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko.

Braun využívá jednoduchý a plně přehledný design. Snadno zkontrolujete množství vody na dobře viditelné stupnici. Konvice se usazuje do středového podstavce, můžete ji volně a bezpečně přenášet bez omezení přívodním kabelem.


Přečtěte si, prosím, naši politiku Cookies, kde naleznete informace o tom, které cookies používáme a jaké informace shromažďujeme na našich webových stránkách. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!


O množství vody vás informují indikátory hladiny vody. Na jedné straně konvice je uvedeno množství v litrech a na druhé množství šálků. Stejně tak samozřejmý je obvykle i její výběr, kdy se většina zákazníků orientuje podle ceny a objemu, maximálně přihlédne k designu konvice , který by měl ladit se zbytkem kuchyně.


Ovšem v okamžiku, kdy máte. Je založena na německé technologii, která je zárukou vynikajícího výkonu každý den. WH IDCollection Breakfast má objem litru, systém rychlého varu (200ml vody za sekund).


Konvice má indikátor jednoho šálku, automatické vypnutí, jemné Soft-Touch otevírání víka a ukazatel hladiny vody na obou stranách. Vámi zvolená rychlovarná konvice měla mít.

Při pořizování konvice můžete brát v potaz různá kritéria, například: Objem konvice : pokud sháníte menší konvici na cestování, ideální pro vás bude s objemem l. Naopak pro ohřev většího množství vody se skvěle hodí konvice s objemem l, například od značky Sencor. BK IDCollection Breakfast má objem litru, systém rychlého varu (200ml vody za sekund), nastavení teploty, funkci udržení teploty a funkci upozornění na potřebu odvápnění. Samozřejmostí je indikátor jednoho šálku, automatické vypnutí, jemné Soft-Touch otevírání víka a ukazatel hladiny vody na obou stranách.


S její pomocí snadno a rychle dosáhnete vroucí vody, takže si můžete již během malé chvilky vychutnat ranní kávu. Výkonná plastová rychlovarná konvice s inovačním designem, o objemu l. Dobře čitelný indikátor hladiny vody je viditelný z obou stran, uvítají jej praváci i leváci. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Minimální objem je 2ml vody - tak akorát pro jeden šálek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky