pátek 9. listopadu 2018

Použití vakuové pumpy

Použití vakuové pumpy je vcelku pohotové a jednoduché, pro nejlepší výsledky i komfort je třeba užívat lubrikační gel na vodní bázi. Důvody jsou hned dva: manžeta, která obepíná kořen penisu, aby zabránila úniku vzduchu (podltaku) po namazíné lépe těsní, zvláště na chlupatém těle, lubrikant dále oceníte při. Zásadní pravidlo zní – lubrikujte! Potom půjde všechno snáz. Na gumovou manžetu vakuové pumpy na penis naneste dostatečné množství lubrikačního gelu, aby penis mohl lehce proniknout dovnitř.


Poté penis opatrně zasuňte do pumpy , je důležité penis zasunout až po.

Profesionální vakuové pumpy maji silnější účinek než ty běžné. Při aktivním píužívaní těchto prostředků je ale nutně dodržovat. Při použití pumpy muži popisují pocit tlaku, podobně, jako když vám partnerka poskytuje orální sex. Akorát je tento podtlak mnohem výraznější, delší a silnější. Vždy by vám to ale mělo být příjemné.


Pokud vás penis při použití vakuové pumpy bolí, rozhodně ji nadále nepoužívejte. Avšak překvapivě málo mužů vakuovou pumpu na penis skutečně použilo, přitom je použití tak jednoduché – a efekt poměrně výrazný. Ztopoření penisu je při použití vakuové pumpy výraznější, než v případě, že ji nepoužijete.

Kvalitnější erekci způsobuje podtlak, díky němuž se do penisu nahrne více krve než při oslabené erekci. S pumpou na penis proto dosáhnete mnohem pevnější a tvrdší erekci, což oceníte jak vy, tak i vaše partnerka. Speciální vodní technologie použití zajišťuje především mnohem lepší přilnavost a podtlak, a právě na tom u vakuové pumpy nejvíce záleží. TIP: Jestliže chcete dosáhnout dokonalého přilnutí vakuové pumpy , oholte si ochlupení penisu.


Do vakuové pumpy vložíte svoje nádobíčko, pomocí balónku nebo pumpičky odsajete vzduch a ono se rázem začne zvětšovat a tvrdnout. Vakuová pumpa potom bude účinnější. Jak poznáte, že není něco úplně v pořádku?


Jednoduše, pokud penis mění až nepřirozeně barvu a zároveň vám tento proces působí bolest. Záznamy lékařů a pacientů poukazují na to, že účinnost pumpy na impotenci (k dosažení erekce) se postupně zvyšuje tím, jak se s ní uživatelé seznamují. Takže je to opravdu jasný příklad toho, že: „Praxe dělá mistra“.


Podtlakový válec a odsávací zařízení, to je erotická vakuová pumpa. Pryč jsou doby, kdy vize abnormálně zvětšeného penisu a následného dlouhotrvajícího sexuálního výkonu hnala muže k tajnému používání nevzhledně vypadajících a často nebezpečných odsávaček. Za používání vakuové pumpy se žádný muž nemusí stydět. Penis je sval a tak jej lze posilovat jako každý jiný sval na těle. Při použití vakuové pumpy opravdu s lubrikantem nešetřete – právě v tomto mají obrovskou výhodu Bathmate Hercules vodní vakuové pumpy.


Jakmile penis dostatečně nalubrikujete, opatrně ho vsuňte do vakuové pumpy , ujistěte se, že vše dokonale těsní a následně pomalu odsávejte vzduch z vakuové pumpy. Například jsou tu výkonné pákové vývěvy, těsnící manžety na výměnu nebo podtlakoměry. Některé vakuové pumpy mívají i vibrátory.

Ty působí na mužský penis velmi pozitivně, jelikož se mužský úd zpevní a také se zvětší. Mezi nejznámější vakuové pumpy patří zejména ty pro muže. Dlouhá trubka s připojeným balónkem, klasika.


Opět jsem využila svého partnera, aby otestoval vakuové pumpy na penis (Moc dlouho neprotestoval #128578; ) Opět se na trhu nabízí mnoho modelů vakuových pump pro muže, které se od sebe liší vlastnostmi. Telo vodnej pumpy Bathmate je vyrobené z tzv. V ponuke tiež nájdete vákuovej pumpy s vibračnou umelou vagínou.


Existujú však aj dámske vákuové pumpy , na vagínu, prsia či klitoris.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky