úterý 6. listopadu 2018

Přenosný vařič

Oblíbený outdoor vařič Campingaz Bleuet Micro Plus je další alternativní přenosný plynový vařič , který vás nenechá ve štychu za žádných okolností. Jeho jednoduchá konstrukce je velice odolná a dobře snáší i hrubší zacházení. Ve srovnání s jinými modely potěší celkem raménka, která pomáhají vyšší. Vhodný na různé outdorové a cestovní aktivity. Přenosný cestovní vařič na 190g propan-butanové kartuše.


Velmi lehce přenosný a rychle použitelný.

V kategorii lze najít i různé výhodné akce. ONLINE PRODEJ - Fiat 2. Plynový vařič na kartuše levně Plynový vařič v přenosném kufříku pro rychlé použití. PS Challenger Vany 1Topován. Snadné použití zaručuje přípojení ke kartuši Easy Clic Plus a ergonomické ovládací kolečko.


Vysoký výkon zajistí, že se voda ohřeje na 1°C za cca min. Potěší časovač s možností nastavení až na 1minut. Možnost připojení PB bomby.


Jedná náplň vydrží při průměrném vaření cca hodiny.

Tento kompaktní přenosný vařič nabízí celou řadu možností využití jako například gril nebo klasický vařič. Campingový cestovní plynový vařič Rsonic Thunder RS-138. Vybavte se na letní kempování a výlety s předstihem!


Vařte kdykoliv a kdekoliv! S přenosným vařičem bude každá cesta a dovolená o mnoho příjemnější. Budete si moct připravit oblíbené jídlo, a to v podstatě. Integrovaný tepelný výměník a hořák s omezeným výkonem maximalizují efektivitu přenosu tepla čímž šetří plyn - z jedné 230g plynové kartuše je možné uvařit až 27L vody. Dvou hořákový přenosný vařič na propan-butanové kartuše se závitem.


Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky. Vařič Pinguin Aura blue. Jsme výhradním dovozcem solárního vařiče a grilu od společnosti Go Sun Stove pro ČR i Slovensko.


Zdravé a ekologické grilování na cesty je dostupné všem! V přírodě se často spoléháte jen sami na sebe. Buďte proto připraveni i na možnost, že si budete muset sami uvařit. Vybírejte z naší nabídky přenosných campingových plynových vařičů a kartuší na propan butan.


Aquaforno II multifunkční gril vše v jednom – gril, pec na pizzu, vařič , udírna, ohřívač vody, sušička na prádlo. Nová a vylepšená verze předchozího modelu, která dodává další rozměr vašemu outdoorovému zážitku. Indukční vařič může být jak jednoplotýnkový, tak v provedení dvou plotýnek, v tomto případě pak hovoříme o indukčním dvouvařiči.

Má nízké teplotní ztráty, čímž vyšší počáteční investici, na rozdíl od plynového, brzy naspoří zpět. V dobře vybavených modelech najdeme display, časovač a dotykové. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky