pátek 9. listopadu 2018

Deka s vánočním motivem

Deka s vánočním motivem

Deka s vánočním motivem pod vánoční stromeček. Udělejte si doma pohodovou, tu správnou vánoční atmosféru a letošní vánoce se stanou nezapomenutelnými. Na pomoc Vám k tomu dáme nejširší nabídku dek v České republice, které jsou přesně tím, co udělá Vaše vánoce dokonalým a klidným svátkem. Pletení se opět vrací do módy.


Nemusíte hned běžet pro příze a jehlice, abyste si mohli zútulnit domov. Na trhu je celá řada dekorací a doplňků s motivem pletenin. Pojďte se na ně podívat. Velikost deky s vánočním motivem je 150x200cm Popis deky: Bavlněná deka s příměsí akrylu a polyesteru. Praní: Jednoduchá údržba, praní na 30° v automatické pračce.


Vyberte si více než z 250. Pikniková deka Surdic Manta Picnic Cactus s motivem kaktusů, 1x 1cm. Ať už je či není léto, svítí sluníčko nebo je pod mrakem, slovo piknik přímo vyvolává hřejivý pocit a dobrou náladu.


S -L materiál: bavlna,. Domů Dárky a vychytávky Flanelová deka s vánočním motivem. Zobrazit podrobnosti o produktu.


Navázali jsme spolupráci s americkým výrobcem The Mountain, především díky kvalitě a originalitě produktů. Trička jsou ekologická a mají dlouhou životnost. Nadále vybíráme zajímavé podukty, abychom je zařadili do naší nabídky. Odstranit tento produkt z oblíbených.


Přidat tento produkt k oblíbeným. Kvalitní teplá deka s vánočním motivem. Kč s DPH Reference: kdy16_463. Produkt Deka Bedsure s vánočním motivem prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Díky neodolatelné měkkosti a hřejivosti je deka ideální k zachumlání, když je venku sychravo a potřebujete měkkou náruč. Blikající světýlka, teplá měkoučká deka , kouzelná nálada… to všechno získáte s touto výjimečnou dekou. Jedna strana je hebká, měkká a bílá, téměř jako ovčí srst.


Druhá strana je s krásným vánočním motivem a LED světýlky, která se dají zapnout a vypnout. Baterie (2x AA) nejsou součástí. Popis: Nová, nepoužívaná, hodně příjemný, chlupatý materiál.


Bílá deka s motivem zelených listů. Jemná deka s ornamentem. Hřejivá krémová deka s vánočním motivem sněhových vlo. Zápalky s vánočním motivem.


A vidíte, i krabička zápalek může být krásná a stylová. V naší nabídce naleznete krabičku s nádherným dekorem vánoční hvězdy. A ani nemusíme říkat, v jaké části roku se hodí je využít. Zkuste si doma navodit.


Nejširší sortiment dárků s motivem koček na trhu: šperky, módní doplňky, oblečení, do bytu, do kuchyně, dekorace, papírnictví. Skladem v ČR, odesíláme hned! Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky