pátek 16. listopadu 2018

Netkané textilie výroba

V oblasti dovozu a distribúcie tohto produktu sme sa stali najväčšou firmou na Slovensku. Po textíliách je stále väčší dopyt najmä pre ich vlastnosti. Technológie spĺňajú aj náročné požiadavky koncových užívateľov, akými sú automobilový priemysel, zdravotníctvo, výroba nábytku, matracov, obuvi.


Netkané textilie výroba

Ve společnosti Klatex s. Podstata výroby netkané textilie technologií spunbond spočívá v přímém zvlákňování polymerních granulátů na nekonečná vlákna (filamenty), která následně vytváří plošnou netkanou textilii. Odpadá tak pro ostatní textilní útvary charakteristická prvotní výroba vláken a jejich konverze na plošný útvar. Dodáme textilie pro zahradu i stavbu.


Netkaná textilie Pegatex SMS. V nabídce společnosti Němec trade s. Spunbond známé na trhu pod obchodními názvy Lutrasil, Lutradur, Pegatex, Corovin a Vpichované netkané textilie Fibertex, Feltro, Raitex. Podle této definice nepatří k netkaným textiliím výrobky pojené „klasickými technologiemi, jako je tkaní nebo pletení. Produkcia je zameraná na netkané textílie vyrábané mechanickou tvorbou rúna spevneného vpichovaním, prešívaním alebo kalandrovaním.


Hack for Soap Scum Removal: Clean your shower and tub in less than minutes - Duration: 22:47. Pre účely neskoršieho tvarovania je možné použít zmes so syntetickými materiálmy. Nižšie uvedené netkanky máme obvykle skladom k okamžitému dodaniu, na požiadanie vyrobíme podľa Vašej špecifikácie. Tepelně pojené, vpichované a filtrační materiály můžeme zpracovávat na finální tvarové výrobky, které je možné opatřit také samolepicí vrstvou.


Dodává se v různých barevných odstínech. Nejznámější jsme výrobou PES výplňových kuliček a potahů na matrace z našeho proševu. Základní vlastností tohoto typu netkané textilie jsou bariérové vlastnosti, kterých se využívá pro výrobu produktů jednorázového užití. První parametr je typ fólie, tedy netkané a tkané textilie. Druhý parametr je pak jejich hustota či gramáž, která se uvádí obvykle v gramech na m2.


Netkané textilie výroba

S pomocí těchto aspektů se textilie dále dělí dle použití. Nejčastěji se textilie používají jako mulčovací a pak také do zeleninové zahrádky, kde plní více funkcí. This video is unavailable. Jako jediná společnost v ČR vyrábíme reklamní tašky z netkané textilie a bavlny s potiskem dle přání zákazníka.


Mezi nejprodávanější netkané textilie řadíme dva základní druhy: netkanou textilie mulčovací (černá a hnědá) proti prorůstání plevele a netkanou textilii proti mrazu (bílá). Pevná a odolnější tkanina brání prorůstání plevele a udržuje vlhkost – pochůzková školkařská textilie. Jednorázové prostěradlo z netkané textilie , 15gr. Sušice, největší překážkou bylo sehnat gumičky a vázačky k rouškám, jejich výroba při množství 5ks na osobu by trvala věčnost.


Netkané textilie výroba

Původní zaměření byl prodej a pokládka podlahových krytin. Textilie (z latinského textilis, tkaný) je souhrnný název pro textilní vlákno a výrobky, které obsahují nejméně váhového množství textilních vláken. Následující článek stručně vysvětluje základními pojmy a souvislosti od suroviny až po výrobek před konečným použitím.


Vyrábí se v různých gramážích, barvách, šířkách a mají široké spektrum použití. Naše firma nabízí netkané textílie, které se používají v zemědělství při pěstování zeleniny, které jsou UV stabilizované a mají tak dlouhou životnost. Naše výrobky nacházejí široké uplatnění v mnoha průmyslových odvětvích, např. Potřebujete-li svým zákazníkům nabídnout tašku vhodnou pro přenos zboží velkého objemu a váhy, doporučujeme vám tašky z netkané textilie. Oproti papírovým a igelitovým taškám jsou tašky z netkané textilie nesrovnatelně odolnější, a běžným používáním dokonce jen.


Výroba tašek z netkané textilie s potiskem. Pro účely pozdějšího tvarování lze použít směs se syntetickými materiály. Níže uvedené netkanky máme obvykle skladem k okamžitému dodání, na požádání vyrobíme podle Vaší specifikace.


Tieto jedinečné materiály sa u nás nevyrábajú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky