úterý 13. listopadu 2018

Kuchyňský kráječ

Kuchyňský kráječ potravin Zelmer 294. NP SY disponuje velmi ostrými a odolnými krájecími kotouči z nerezové oceli, které splňují ty nejvyšší požadavky na krájení. Jak vybrat kuchyňský kráječ.


Kuchyňský kráječ

Jste detailista či puntičkář a potrpíte si na pravidelných plátcích chleba, zeleniny či uzeniny? Zapomeňte na obyčejné kuchyňské nože, i když se budete snažit sebevíc, nikdy nebudete spokojeni. Již naše babičky používaly kráječ chleba, možná si ho mnozí z vás pamatují, jak byl. Dobře poslouží i jako kráječ zeleniny, případně ovoce.


Někteří spokojení spotřebitelé se přiznali, že s elektrickým kráječem v kuchyni zapomněli, jak ukrojit krajíc chleba běžným nožem. Neříkáme, že je to šťastný stav, ale jen to dokazuje, jak může být tento kuchyňský pomocník návykovou všestrannou věcí. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké plátky tak i silnější plátky např.


Multifunkční kuchyňský kráječ obsahující druhů čepelí. Vhodný zejména na krájení ovoce a zeleniny. Vyroben z kvalitního potravinářského materiálu a nerezové oceli. Produkt vydrží teploty od -°C až do 2°C. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma kuchyňský kráječ.


Ušetříte tak čas i peníze. Kráječ je vhodný na krájení nudlí, zeleniny, česneku aj. Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Usnadněte si práci v kuchyni a pořiďte si tuto skvělou novinku.


Díky extrémně ostrým čepelím z nerezové oceli nakrájíte a nastrouháte snadno a rychle různé druhy ovoce a zeleniny, vejce, sýry a mnoho dalšího! Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše. Nůž z vysoce odolné nerezové oceli umožňuje krájení studených uzenin na tenké plátky i krájení např. Zastane práci hned několika spotřebičů najednou – můžete s ním mixovat, sekat, šlehat, odšťavňovat nebo uhníst dokonalé těsto, aniž byste museli mít sílu jako zkušený kulturista. Kráječ cibule a kuchyňský sekáček je multifunkční zařízení určené pro snadné a rychlé krájení cibule, zeleniny, ořechů a jiných surovin.


Díky unikátnímu designu je kráječ kompaktní, snadno se používá, jednoduše se složí a rozloží no je zejména efektivní a rychlí. Plastový nůž a lžička na dlabání v jednom je super vychytávka do každé kuchyně. Prodám retro ruční kuchyňský kráječ T216. Bez problémů ale zvládne i tenoučké plátky sýra či uzenin.


Elektrický kráječ ETA vykouzlí krajíce chleba jako podle pravítka během pár okamžiků. Nemusíte tak zápasit s velkým nožem, a přesto se můžete těšit z profesionálního servírování. Spirálový kráječ na zeleninu plast - Küchenprofi (Plastová škrabka na zeleninu - Küchenprofi) Speciální kráječ na zeleninu z čepelí z nerez oceli a plastovým krytem. S tímto kráječem v jednom okamžiku vyrobíte dekorativní girlandy z mrkve, okurku, cukety apod. Silikonový držák zajišťuje optimál.


Popis: Celokovový kuchyňský kráječ na chléb a jiné potraviny s nastavitelnou tloušťkou krájení. Profesionální nože, kráječe a sekáčky Kitchen značky GEF byl navržen s cílem zjednodušit a urychlit proces přípravy pokrmů. Jen jeden krok na saláty, rendlíky nebo sendvič chutná sousta zasáhla tuto italskou pochoutku. Kráječ kuchyně může úspěšně sloužit i jako řezačka pro vejce nebo zeleninu. Zoubkovaný nerezový řezný kotouč o průměru 1mm, Eco Power Motion motor, provedení s opěrnou nohou.


Kuchyňský kráječ

Nářezové stroje mohou být automatické, poloautomatické, ale i ruční. V naší nabídce naleznete kvalitní nářezové stroje, které jsou navrženy a sestrojeny pro profesionální používání. Pojistka proti přehřátí mixér automaticky vypne v případě, že dojde k nebezpečnému zahřátí motoru v průběhu jeho používání.


Umývání v myčce umožňuje jednotlivé díly robota umývat v myčce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky