úterý 20. listopadu 2018

Trouba 6 smysl

Trouba 6 smysl

Stisknutím jediného tlačítka mikrovlnná trouba připraví křupavou pizzu, hranolky, automaticky rozmrazí nebo ohřeje jídlo na správnou teplotu nebo ho uvaří v páře. Mikrovlnná trouba JetChef vypadá a má výkon jako nejlepší pečící trouba ve své třídě. Ale díky unikátní technologii 6. Common Tree Felling Accidents and What You Can Do to Prevent Them - Duration: 12:09. Myčka sama zvolí ten nejvhodnější program, chladnička hlídá ideální klima a trouba průběžně kontroluje stav připravovaného jídla. Unikátní patentovanou technologii 6. Whirlpool na český trh roku.


Představte si troubu, která sama kontroluje stav připravovaného jídla, chladničku, která citlivě zaznamenává každou změnu teploty, nebo myčku nádobí, která sama rozhodne, jak bude mycí program probíhat. SMYSL , která zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky. SMYSL - přednastavené parametry vaření funkce Crisp - zapékání jídel do křupava, Gril, JetStart, JetDefrost. Trouba totiž neudržuje zcela konstantní teplotu, po zahřátí vypne topné těleso, ve chvíli, kdy teplota klesne pod určitou míru jej zase zapne a takto stále dokola.


Výkyvy bývají výraznější ze začátku a zmenšují se, když je trouba už déle rozehřátá. Pokud proto pečete pokrm choulostivý na změny teplot, bude. Staňte se mistrným kuchařem díky technologii 6. JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí – mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí Crisp.


Trouba 6 smysl

Samostatná horkovzdušná trouba se 6. Novinkou je unikátní funkce Bread Defrost, díky níž bude vaše pečivo po rozmrazení chutné a křupavé. Inteligentní technologie 6. Tato trouba je v nerezovém. Pečení v horkovzdušné troubě je díky 6. Stačí si přednastavit parametry a trouba vše upeče za vás. Naše trouby se velmi rychle a snadno čistí – s technologií SmartClean se trouba sama vyčistí párou.


Centrální ovládání je snadnější než kdykoli dřív. Nám kdysi řekl prodejce, že funkce v troubě jsou na nic, stačí klasika, horkovzduch, pečení dole, nahoře, max. Vestavná samostatná horkovzdušná trouba se 6. Užijte moderní přípravu jídla, budete-li ji připravovat s využitím technologie 6. Stačí jen vybrat jednu z přednastavených kategorií, zadat váhu a trouba už udělá vše ostatní. Má totiž celý proces přípravy jídla trvale pod kontrolou.


Crisp, gril, JetStart, JetDefrost. Výhody: design ABSOLUTE technologie 6. Nechybí víceúrovňové pečení různých druhů jídel. CHYTRÁ INDUKČNÍ TROUBA SE 6. Uvaří vám jídlo ihned a nemusíte se bát, že se jídlo spálí. Dává vám volný čas a svobodu, zatímco sama perfektně uvaří.


Podle výsledku pak zvolí optimální výkon trouby a oznámí, jak dlouho se jídlo bude připravovat. Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Skutečně si užijete moderní přípravu jídla, budete-li ji připravovat s využitím technologie 6. Nastaví parametry přípravy pokrmu pro dosažení těch nejlepších výsledků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky