neděle 11. listopadu 2018

Lednice whirlpool zkušenosti

Zkušenosti s produktem typu lednice Whirlpool často poskytují informaci nejen o spolehlivosti či kvalitách daného produktu, ale rovněž o dané značce. Je v celku běžné že kvalita v jednom segmentu bude indikátorem pro jiné spotřební zboží, a to především u malých a velkých spotřebičů. Všechny lednice Whirlpool. U všech chladniček Whirlpool je kladen důraz na funkčnost, praktičnost a nejmodernější (inovativní) technologie.


Zároveň s tím si výrobce dává záležet na jejich moderním a nadčasovém designu.

Upřednostňuje klasické jednoduché linie s různými nerezovými doplňky, jež zajišťují elegantní. Slabinou je v jejím případě slabší mrazicí výkon, za den si poradí jen se kg potravin. Pochválit ovšem musíme hlučnost dB, díky které se lednice řadí k nejtišším na trhu.


Mrazicí část je rozdělena klasicky na úložné boxy, chladicí prostor tvoří tři odkládací plochy, zóna pro skladování masa, box pro uchování ovoce a zeleniny a také tři přihrádky ve dveřích. Máme v kuchyni kompletní vybavení Whirlpool , cca 9let. Nejhorší asi myčka, ta už byla servisovana 2×, jinak lednice taky žádná hitparáda.


Naopak trouba a mikrovlnka funguje v pořádku. Obecně už od Whirlpool ale nic nekoupím a příště jdeme do AEG, protože Siemens a Miele je cenově trochu mimo.

STŘEDNÍ CENOVÁ TŘÍDA – lednice Whirlpool nejsou na trhu nejdražší, ale ani nejlevnější a tvoří celkově příjemnou cenovou střední třídu. DESIGN – lednice Whirlpool jsou k dostání v bílé a nerezové základní variantě, poslední dobou se prosazuje i černá barva. Objem chladničky je 3litrů a objem mrazáku je 1litrů. Tomu odpovídají i nadprůměrné rozměry. Spotřeba se ale drží průměrných hodnot.


Výhodou je slušné vybavení funkcemi, chybí pouze displej. Nevýhodou je vyšší cena. Hlavní vlastností lednice je její šestý smysl, který udržuje potraviny déle čerstvé.


Anti – Bacterial filtr vám pochytí všechny bakterie a pachy z lednice. Lednice a chladničky Whirlpool šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru a různá provedení. S Whirlpool poznáte rozdíl. Ta je totiž pouze decibelů, což je naprosto špičkové číslo a stěží se setkáte s lednicí, která by dosahovala lepší úrovně hlučnosti.


Dávno pryč jsou časy, kdy byla k dispozici lednice pouze v bílé barvě. Dnes se asi nejvíce prodávají lednice v nerezovém designu a také bílé a černé. Někteří výrobci ale mají v nabídce i lednice v pestré paletě barev, v tomto ohledu experimentuje hlavně firma Gorenje.

I přes takto velký objem ale lednice nespotřebuje mnoho energie, řadí se do třídy energetické. Podrobné informace o vyhledávaném produktu od výrobce Lednice , patřícím do kategorie Slewik. U prvního přístroje tohoto typu z r. Jo, Whirlpool jsou držáky. Po roce nám odešla - vyteklo chladivo.


Nikdy jsme jí nepřeváželi a poměrně jsme jí šetřili. Nekupujte, nejprve se podívejte na hodnocení a testy v kategorii Lednice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky