čtvrtek 1. listopadu 2018

Vestavná trouba s varnou deskou

Spotřebiče v setu: vestavná trouba , myčka nádobí, mikrovlnná trouba , indukční deska. Buď si pořídíte nezávislý spotřebič s vlastním ovládáním, nebo troubu připravenou k propojení s varnou deskou se společným ovládacím panelem. Vestavné trouby se vyrábí ve dvou variantách. Trouby nabízíme jak do kombinace s varnou deskou , tak i samostatné. Vybrat můžete z oblíbených značek jako Amica, Indesit, Ariston, Baumatic nebo Fratelli Onofri.


Jistě v naší široké nabídce najdete troubu, která bude vyhovovat vašemu vkusu.

Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty. Vysoké slevy na každý vestavný set a možnost sestavit si vlastní set spotřebičů. INDUKČNÍ varnou deskou.


Trouba , vhodná varná deska, a navíc odsavač par, to jsou naše cenově výhodné. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Popis: Imperial(miele) gmbh d-49 max5kW,2V, varná deska a el.


Klarstein Gusteau Delicatessa vestavná trouba přináší do Vaší kuchyně rozmanitost složenou z hrnců, pánví, kastrolů a pečených lahůdek.

Praktický set kombinuje Klarstein Delicatessa indukční varnou desku s výkonnou Klarstein Gusteau troubou a jedno. Kuchyňská skíňka vestavná s pracovní deskou EPSILON. Nemáte rádi, když trouba se sporákem stojí v kuchyni holá? Dokoupením této vestavné skříňky EPSILON nejen zkrášlíte tyto spotřebiče, ale ještě získáte navíc jeden úložný prostor. Při výrobě se použilo prvotřídní lamino.


Plně funkční, předvedu, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Troubu si do kuchyně vyberte podle nabízené programové výbavy či podle povrchové úpravy. Promění zbytky jídel na prach, který lze setřít vlhkým hadrem. Varná deska - Rychlý h. Zanussi komplet vestavná funkční.


Prodám za symbolickou cenu - pořídili jsme plynovou, keram. A objel HomeMade Plus: HomeMade Plus Design PerfectGrill ovládání teploty přes ovládací kolečko zapustitelné ovládací prvky IconLED funkce trouby: horní a spodní ohřev konvenční s ventilátorem velkoplošné grilování velkoplošné grilování s ventilátorem spodní ohřev s ventilátorem. Trouba disponuje programy pečení a speciálními funkcemi jako jsou například 3D pečení, gril s ventilátorem, funkce rozmrazování, nebo horký vzduch, dále pečící trouba disponuje teleskopickým výsuvem, celoskleněnými.

Elektrická vestavná trouba s klasickým ohřevem. Jejím základem je horní a spodní ohřev. Typově má podobné vlastnosti jako plynová trouba , liší se však připojením do elektřiny.


Horkovzdušná vestavná trouba. Její předností jsou ventilátory, které rozpohybují horký vzduch v celém prostoru trouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky