úterý 27. listopadu 2018

Ubrus vánoční

Ubrus vánoční

K vánočním ubrusům doporučujeme přikoupit také vánoční prostírání a vánoční běhouny na stůl. Vánoce se neobejdou bez hostiny na krásně prostřeném stole. Naše vánoční ubrusy na stůl rozzáří celou místnost a navodí příjemnou atmosféru.


Ubrus vánoční

Prostřete na váš štědrovečerní stůl krásný vyšívaný vánoční ubrus. Nabízíme také vánoční PVC ubrusy, které jsou omyvatelné a přitom zajistí vaší kuchyni či jídelně příjemnou vánoční atmosféru. Vánoční tabule se neobejde bez svátečního ubrusu. Pokud dáváte přednost praktickému využití, určitě vás zaujme teflonový ubrus.


Jelikož dokáže odpuzovat tekutiny, tak se velmi dobře udržuje. Z naší bohaté nabídky prostírání a ubrusů si jistě vyberete ten ideální právě pro vás. Ozdobný bavlněný ubrus či tkané prostírání se dá sladit s jednobarevnými ubrusy a oživit tak stolování při návštěvě či o svátcích. Prohlédněte si také ostatní doplňky, kde mimo jiné najdete multon, což je podložka pod ubrus , která chrání stůl a brání pohybu ubrusu na hladkém povrchu.


Ubrus vánoční

Ubrus je nezbytnou součástí každého stolování, proto neváhejte a rozzařte i svůj stůl kvalitním ubrusem, ať už kulatým, čtvercovým nebo obdélníkovým. Na slavnostní události a svátky nabízíme vánoční nebo velikonoční ubrusy , které Vaší domácnosti dodají tu správnou sváteční atmosféru. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem.


Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením.


Textilní ubrus snadno vyperete. Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou. Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy.


Ubrus - vánoční barevné koule na červené. Ušijeme Vám ubrus na míru do dnů! Různé kombinace najdete ve fotogalerii. Kliknutím na fotografii se Vám objeví detailní popis, kliknutím na detailní fotografii se Vám obrázek zvětší přes celou obrazovku. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.


Ubrus vánoční

Věřte, že harmonickou atmosféru stolu prostřeného kvalitními, krásně splývavými damaškovými ubrusy, naprony nebo běhouny a doplněné ubrousky nic nenahradí. Vyšívaný vánoční ubrus a šály CHRISTMAS 176. Kč Dodáváme tyto varianty: 85x85.


Krajkové v klasickém stylu, tkané či s úpravou proti skvrnám. Vybírat lze dle použitých materiálů ale také podle kritérií jako je rozměr nebo barva. Máte stůl nestandardní velikosti a nemůžete na něj sehnat ubrus ? Toužíte mít doma kulaté ubrusy, oválné nebo jiný atyp? Nádherný doplněk nejen Vaší kuchyně. V nabídce máme i patchworkové ubrusy.


Bílý vzor je jakoby plastický, při umělém osvětlení je zvýrazněn. Ráda ušiji i jiný rozměr ubrusu, povlaku do dnů. Doporučuji nakombinovat s jednobarevnou látkou bílou. Free Shipping Available. Check Out Tillydrone on eBay.


Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky