čtvrtek 1. listopadu 2018

Koupelnová skříňka s košem na prádlo

Hodí se do vaší koupelny vysoká nebo nízká skříňka s košem na prádlo ? Uvedenou skříňku vhodně doplňuje horní závěsná skříňka PROH50. Rozměry koše na prádlo jsou 440x420x2mm. Cersanit NANO Závěsná skříňka s košem na prádlo.


Barevné provedení skříňky. Vysoká koupelnová skříňka s košem na prádlo.

Obsahuje jedny dvířka, za kterými jsou čtyři poličky. Sestava v barevném provedení dub RJK obsahuje vysokou , zrcadlovou , umyvadlovou a vysokou skříňku s košem na prádlo. Policová skříňka do koupelny s košem na prádlo. Dvířka s mechanismem tichého dovírání, pevná polička, nastavitelné skleněné poličky, zrcadlo na vnitřní straně dveří, chromovaná úchytka. Možnost montáže dvířek s otevíráním na levé nebo pravé straně.


Například jsou zde skříně s umyvadlem pod pračkou, s košem na prádlo , se zásuvkami apod. Sestava v barvě javor, skládající se z horní skříňky , závěsné a vysoké skříňky , skříňky s košem na prádlo a umyvadlové skříňky. Uchovat špinavé prádlo , než nastane prací den.

Pokud si s kombinací nejste zcela jisti, sáhněte raději po jedné produktové řadě. Získáte s ní nezanedbatelný prostor navíc – součástí je totiž vyjímatelný textilní vak (1 polyester) na špinavé prádlo o objemu litrů. Konkrétní variantu produktu s Vámi vybereme po dokončení objednávky. Spodní skříňka s jednou zásuvkou a košem na prádlo ze sestavy BALI vyrobena z kvalitního lamina a MDF. Koupelnová stolička s košem na prádlo Candy, bílá.


Korpus ( LTD ) je ořechové barvy, dvířka ( lakované MDF ) jsou v barvě bílá v lesku. Praktické regulované nožky. Skříňka neobsahuje pracovní desku. Záleží jen na Vás a Vašem vkusu.


Butlers BIG BAMBOO Regál s košem na prádlo. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem ? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. Dnes výrobci nábytku nabízejí řadu možností. Pokud je koupelna menších rozměrů můžete ji vybavit koupelnovou skříňkou s úložným prostorem a navíc s košem.


Moderní koupelnová stolička a koš na prádlo v jednom. Tato vysoká koupelnová skříňka má dostatek úložného prostoru a navíc ve spodní části má koš na prádlo. Velký výběr barevných kombinací.

Doprava po celé ČR zdarma. Díky variabilitě programu Rea můžete zkombinovat jednotlivé díly podle vašich představ a vytvořit tak nábytkovou sestavu na míru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Koš na prádlo je drátěný. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Součástí dodávky jsou výškově stavitelné nožičky a úchytky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky