pondělí 26. listopadu 2018

Konvičky na kávu

Pevně sešroubujte oba díly konvičky. Pozor na netěsnosti, při troše nepozornosti se může stát, že budete mít kávu všude, především pak tam, kde o to vůbec nestojíte. Postavte konvičku na vařič.


Moka konvičky na kávu se vyrábí v několika velikostech a objemech. Je dobré vědět, že jejich kapacita se uvádí v 50ml šálcích.

Běžně seženete varianty o objemu 2-šálků. Výjimečně je k dostání také velká moka konvice šálků. Naopak nerezové moka konvice vyjdou o něco dráž, ale fungují na indukčních plotýnkách.


Dále berte v potaz velikost konvičky , do velké lze dát o něco méně vody (nikoliv však méně jak polovinu). Pokud jste milovníci větší kávy je tedy lepší volit spíše větší moka konvičky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Filtrační píst zařídí, že nežádoucí usazenina z kávy zůstane na dně pod stlačovací částí. Materiál je z čirého skla, takže se o tom budete moci přesvědčit na vlastní oči. Na horním okraji má rozšířený límec, kam káva při vaření vyběhne, aniž by přetekla.


Na okraji je i hubička, která usnadňuje nalévání. K tělu džezvy je přinýtována d. Nerezová konvice na kávu Arne Jacobsen Stelton. Frech pressy jsou velmi levnou, avšak kvalitní alternativní metodou přípravy kávy s bohatým aroma. Dobré pití si zaslouží výjimečný servis. Vyberte si ten pravý šálek na kávu od předních designových značek ve výjimečné kvalitě.


Připravíte podle nich maximálně hořkou kávu nezávisle na tom, jaký druh kávy použijete. My v Kafone jsme pro vás připravili vlastní návo díky kterému si vychutnáte kávu z moka konvičky tak, jak by doopravdy měla vypadat. Pozorně si jej přečtěte a během chvíle se naučíte připravit vlastní perfektní kávu. Expedice objednávek funguje na 1. Přepravu přes DPD jsme zlevnili z Kč na Kč a při nákupu nad 9Kč je nyní zdarma.


Showroom na Praze vydává objednávky v zabezpečeném režimu.

Kč Klarstein Grande Gusto, náhradní konvice na kávu do kávovaru s víkem, sklo Skladem Doprava zdarma. Konvice a konvičky (2produktů). Detail produktu Do obchodu. Objemy konvic jsou pouze orientační.


Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Nakupte u nás kvalitní konvice, konvičky , termosky značek Gastro, Lilien a dalších. Poskytování kávového servisu pro Vaši kancelář i domácnost.


Jsme opravdoví specialisté na kávu , a proto Vám nabízíme jen kvalitní kávu , která Vám vykouzlí ten pravý kávový zážitek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky