pondělí 26. listopadu 2018

Papírový ubrus v roli

Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží. Vyberete si u nás papírové ubrusy v roli za férové ceny, případně papírové ubrusy v roli pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti. Pro správné uchycení ubrusů nabízíme také čiré spony, díky nímž snadno ubrus zafixujete. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží.


Najdete u nás papírové ubrusy v roli za TOP ceny nebo papírové ubrusy v roli pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.

Party stolování efektně dozdobí vhodné party doplňky. Kvalitní papírový otěruvzdorný ubrus v bílé barvě, ražený damaškový papír se strukturovaným povrchem. Tolerance uvedených rozměrů ±, vyroben ve Francii. Toto zboží nelze doručit prostřednictvím výdejních míst Uloženka. Tento papírový ubrus má strukturovaný povrch s raženým damaškovým vzorem.


UBRUS v roli 18xšampaň. Papírový pevný a otěruvzdorný ubrus.

Jednorázový ubrus s damaškovým vzorem vhodný na každou párty. Ochrání váš stůl před nechtěnými skvrnami. Jedná se o velmi pevný otěruvzdorný papírový ubrus na roli v béžové barvě.


Ubrus papírový v roli Šedý 1. Ekologické tašky a sáčky. Vhodný k přípravě slavnostních tabulí, rautů, cateringových stolů, atd. Vše bez problémů, proběhlo rychle. Jen na web stránce nešla vybrat jiná doprava než GEIS, což nebyl problém, protože jsem chtěla nechat zásilku přesměrovat na Geis point, věděla jsem, že nebudu osobně přítomna. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte papírové ubrusy v roli za nejnižší ceny a nebo papírové ubrusy v roli pro pohodové oslavy, párty a další akce.


Nabízíme hotové ubrusy v roli tak, abyste si mohli libovolně určit délku a sami ubrus zastřihnout přesně tam, kde to bude žádoucí. Kč bez DPH 7Kč s DPH. Dekorace na stůl, organzy.

Použití ubrusu v roli je efektní řešení, vhodné pro všechny slavnostní tabule a rauty. Stůl lze ozdobit barevným papírovým prostíráním. Aby byla Vaše hostina skutečně elegantní, doplňte ubrusy některými z mnoha nabízených napronů, nebo středovým pásem. K fixování můžete použít čiré plastové spony.


Je dodáván v roli s návinm m. Snadný a jednoduchý úklid. Omyvatelný PVC ubrus v šířce 140cm se vzorem růže. Na rubu netkaná textilie. Cena uvedena za celou roli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky