pondělí 5. listopadu 2018

Kuchařské nože sada

Ideální také na tvrdé klobásy, pečivo a sýry. Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekávání ai krájení potravin na kostičky. Připravili jsme pro Vás sady nožů, ze kterých si vybere opravdu každý.


Vánoční speciál - sada ks kuchyňských nožů Zwilling s gravírovaným podpisem Zdeňka Pohlreicha a podepsanou kuchařkou jako dárek zdarma. Nože kované z jednoho kusu oceli bez svárů a spojů s doživotní zárukou od výrobce. Poctivý výrobek, který neztrácí na kvalitě.

Jednoznačný hit posledních let představují speciální keramické nože - keramická čepel totiž neničí vitaminy v čerstvých potravinách. Na podobném principu je založena i speciální antiadhezní úprava, tedy jakýsi povlak na jinak kovové čepeli. Tyto antiadhezní nože pomalu začínají v oblibě dohánět i nože keramické.


Ocelové nože patří mezi nepostradatelné pomocníky v každé kuchyni. Výběr vhodného nože nám usnadní krájení či porcování potravin. Nože Red Spirit byly navrženy pro ostrost bez kompromisů.


Sada nožů CULINARIA, ks v černé barvě, vhodné do kuchyně. Kulatá, asijskými noži inspirovaná, rukojeť perfektně padne do ruky a ideálně splňuje veškeré ergonomické požadavky profesionálníchi ambiciózních amatérských kuchařů - a to je při delším používání mimořádně důležité.

Kuchyňské nože Kuchyňské nože skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Tefal, Lamart a dalších. Videa jsou určena pro laickou veřejnost.


V sadách najdeme klasické krájecí nože , ale také řadu speciálních. Ty pomohou například s vykošťováním masa, filetováním nebo loupáním. Výhodou je, že jsou nože v sadě vždy ve stejném designu, což poskytuje možnost sladit vybavení s kuchyňskou linkou. Nože jsou dodávány ve speciálních stojanech či obalech. V její nabídce nechybí ani kuchyňské nože , například právě v podobě této šestidílné sady nesoucí označení Profi-Line.


Sada je poněkud dražší a nože jsou vyrobeny z kvalitní zakalené oceli (tvrdost Rockwell). Jejich životnost je tudíž velmi dobrá a čepele si dlouho udržují ostrost. Set nožů Four Star Zwilling ks.


Sada Nožů - Box Ks Sekyriu Japan. Mimořádně kvalitní práce Finských odborníků na sadách nožů Fiskars se samozřejmě odrazí i ve Vaší práci. Sady nožů Fiskars jsou vyrobeny z vyspělé a velmi tvrdé oceli, jako všechny nože Fiskars.


Objednejte sady nožů Fiskars, lepší nože jste ještě neměli. Vytvořte si Sportovní sada online za nejlepší ceny. Propagujte svou firmu pomocí Sportovní sada a získejte lepší výsledky.

Tento web ukládá soubory cookie ve vašem zařízení. Další informace o cookies, které používáme, se dozvíte Zá. Jsme autorizovaným prodejcem kuchyňských nožů německého výrobce Wüsthof Dreizackwerk Solingen.


Pro náročné zákazníky jsou určeny luxusní kované kuchyňské nože Epicure a IKON s rukojetí z tropického dřeva. Krátce nato, si připravil cestu pro bezkonkurenční historii společnosti, prostřednictvím vývoje dnes již legendárního Originálního švýcarského armádního nože.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky