pátek 23. listopadu 2018

Soutěž o kávovar

Vánoční soutěž o dětský kávovar Electrolux. Pak stačí jen: 1️⃣Začít sledovat n. Ať už brýlové obroučky, laky na nehty nebo auta. O jakékoliv změně podmínek soutěže je organizátor povinen bez odkladu uvědomit všechny soutěžící.


Organizátor si rovněž vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže a bez udání důvodu soutěž v celém rozsahu zrušit. V takovém případě již zapojeným soutěžícím nevznikají vůči organizátorovi žádné nároky.

Léto možná končí, ale soutěž o 1x kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Esperta nikoli. Označte někoho, o kom si myslíte, že by ji měl zaručeně vyzkoušet. Kč, špičkový kávovar Nespresso?


Chceš vyhrát cenu za 4. Pro snadnou péči o kávovar lze všechny důležité díly jednoduše vyjmout a vyčistit. Možnost nastavení teploty vody Pro přípravu kávy přesně podle vaší chuti si můžete nastavit teplotu vody v menu. Uživatelsky jednoduchý a tak stylový! Stačí správně vyplnit formulář níže a štěstí se usměje třeba právě na vás.


Podzim máme spojený s padáním listí, ne právě nejlepší náladou a nepříznivým počasím.

I toto období ale můžeme prožít spokojeně – v útulném pokojíku v teple, při dobré hudbě, s dobrým čtením… a vynikající kávou v ruce! Za skvělou a kvalitně připravenou kávou totiž už nemusíte chodit do kavárny. Právě teď pro vás máme jedinečnou soutěž , ve které můžete.


Zajdete si občas do kavárny na dobré espresso? Rádi byste si vychutnali lahodnou kávu v klidu domova? Vůně čerstvě namleté kávy může probouzet zanedlouho i vás, stačí zkusit štěstí v soutěži o automatický výrobník kávy značky SENCOR.


Pak se určitě zapojte do naší soutěže a vyhrajte kávovar Pravidla jsou jednoduchá: Uhodněte, co musíte přidat do letního osvěžení Coffee Tonic. V rámci Slevového týdne se můžete zapojit do soutěže a vyhrajte úžasné ceny. Losování proběhlo dne 19.


Cenu soutěže, stylový kávovar TCHIBO Cafissimo Picco v hodnotě 1. Kč, vyhrává paní Jana Kupilíková z Opařan. Výherci gratulujeme a budeme jej kontaktovat prostřednictvím e-mailu. Pokud jste nevyhráli vysněnou cenu, nezoufejte.


Pořadatelem soutěže o kávovar Tchibo (dále jen ,,soutěže) je společnost VLTAVA LABE MEDIA a. Stačí odpovědět na soutěžní otázku: KOLIK KAPSLÍ JSME POUŽILI VE VIDEU PRO NÁPIS KEEP CALM AND DRINK COFFEE? Odpovědi posílejte na editorial (zavinac ) marianne. Zjednodušte si její přípravu na minimum s novým kávovarem.


Dejte lajk tomuto příspěvku a do komentáře napište, kolik kapslí NESCAFÉ Dolce Gusto Mexico najdete na obrázku níže.

Výhercem jarní soutěž s Beautifulhome o luxusní kávovar DéLonghi EC 1je. Soutěžte s námi o kávovar Bosch. O požadavku náhledu do záznamu soutěže je potřeba informovat organizátora soutěže hodin předem. Předání výhry: Výherce bude do dnů od skončení soutěže informován o výhře na telefonním čísle, které bylo zadáno při registraci do soutěže.


V případě pochybností o pravosti účtenky může být účastník. Zákazník uděluje podle příslušných ustanovení zákona č. Představte si, že si objednáte balíček kávy a dostanete k němu i špičkový kávovar DeLonghi. Přesně to se stalo výherkyni naší. Odvápňovací systém čistí kávovar a odstraňuje vodní kámen. Kávovar s mlýnkem mele kávová zrna a poté je pěchuje.


Nastavení množství vody a kávy umožňuje nastavení síly a chuti kávy dle osobních preferencí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky