úterý 6. listopadu 2018

Indukční varná deska

Díky funkci PowerBoost dosáhnete varu až o polovinu rychleji. Indukční deska představuje nejlepší variantu ohřevu. Ihned po odejmutí nádoby se varná zóna rychle ochladí, čímž se minimalizují bezpečnostní rizika a možnost připálení zbytku jídla. Oproti indukčním deskám se plotýnkami jsou levnější a kompaktnější. Jednoduché ovládání – EasySelect EasySelect Koncentrace na to podstatné: Centrální číselná řada k ovládání všech varných zón a stupňů výkonu.


Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření.

Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně. S rychlou a energeticky účinnou indukční varnou deskou z IKEA si vaření užijete kdekoli. Ty naše fungují s hrnci a pánvemi s magnetickým dnem a zahřívají se, pouze když na nich stojí nádobí, takže jsou bezpečné.


Využijte i funkce jako power booster, přemostění, dětský zámek a ochrana proti přetečení. PowerFlex V šířce 800mm pro instalaci nad pracovní deskou nebo pro zapuštění Rychlé předvaření – TwinBooster Komunikac. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických.


K jejímu ohřevu dochází téměř okamžitě a navíc přesně v teplotě, kterou si nastavíme.

Indukce vaří velmi rychle a lze ji během vaření účinně regulovat. Nádobí na indukční vaření musí mít magneticky vodivé. Volba ze tří možností rozložení nabízí více flexibility, což je skvělé, když používáte různé hrnce a pánve najednou. Elektrický indukční vařič minimalizuje ztrátu elektrické energie.


Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Varná doska má takisto ukazovateľ zostatkového tepla a panel možno uzamknúť, detská poistka.


V prípade, že je varná doska zapnutá a nie je používaná, automatické vypnutie odstaví ohrev varných zón. Bridge, ktorá spája dve samostatné zóny dohromady. Zobrazit více Senzor na smažení fryingSensor udržuje požadovanou teplotu při smažení na stále stejné úrovni, takže nic nepřipálíte.


Zvolte si při přípravě různých pokrmů tu nejvhodnější konfiguraci varných zón s ohledem na nádobu, v níž budete vařit. Samotné ovládání je dotykové s podsvícenými ukazateli. Dvě indukční zóny mají funkci zesílení výkonu Booster, zahřátí je tedy velmi rychlé. V případě, že deska není. Varná deska je vybavena elektronickým ovládáním s dotykovými tlačítky.


Po dotyku tlačítka se aktivuje příslušná funkce. Ta je doprovázena světelnou kontrolkou, písmenem nebo číslem na displeji a zazní zvukový signál.

Posuňte své vaření na novou úroveň díky nové varné desce. Funkce detekce nádobí slouží k bezpečnému provozu varné desky. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Varné desky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Díky nové technologii, výrazně se lišící od té, která se běžně používá na sklokeramických deskách, se ohřívá jen samotné dno pánve a hrnce, které je v kontaktu s deskou a tak se jejich obsah zahřeje rychleji, ale zároveň. Další vlastnosti: dotekové ovládání, displej, dětský zámek, kontrolka zapnutí, booster, časovač, rychlé a snadné čištění. Moderní komfort ovládání díky digitálnímu displeji.


Timer s funkcí vypnutí bezpečně vypne varnou zónu, jakmile uplyne nastavený čas vaření. Vzniklé vířivé tepelné proudy zahřívají pouze nádobu položenou na označené místo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky