středa 28. června 2017

Pvc ubrusy s textilním podkladem

Položky až z celkem 49. PVC ubrusoviny s textilním podkladem z netkané textilie. Využívají je také školní jídelny, penziony a nemocniční zařízení. Díky textilnímu podkladu jsou pevnější a budou Vám sloužit déle. Z naší nabídky vzorů si jistě vyberete!


Pvc ubrusy s textilním podkladem

PVC prodáváme již let a ručíme za jeho kvalitu! Igelitový ubrus s textilním podkladem 94A. Delší životnost PVC obrusu zaručí úprava netkanou textilií ze spodní strany. Pestré vzory z naší nabídky se postarají vychutnat dobrý pocit a potěšení ze stolování v interiéru i exteriéru. Vybírat můžete z mnoha barev i vzorů.


Pvc ubrusy s textilií dodáváme v základních rozměrech: kulatý 138cm, 120x140cm, 140x140cm, 140x200cm. Praktické plastové ubrusy s textilním podkladem zútulní Vaše kuchyně, chaty a terasy. Ze spodní strany je ubrusovina opatřena textilním podkladem ze 1 plátna PP, který zvyšuje pevnost ubrusu a také zabraňuje nepříjemnému klouzání po stole. Ubrus je vyroben ze zdravotně nezávadného 1 PVC.


Pvc ubrusy s textilním podkladem

Internetový obchod Chci POVLEČENÍ. Matějovský, Dadka, Greno,. Najdete u nás také dětské povlečení, Disney a další licenční povlečení, povlečení s fototiskem i povlečení do postýlky. Filtry Filtry Cena, Barva. Hledat text Cena Levné do 4Kč.


Goldea pvc ubrus s textilním podkladem - vzor levandule na bílém 1cm. Ubrusy PVC Největší výběr ubrusu v ČR. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. V naše nabídce najdete široký sortiment ubrusu PVC s potiskem a jednobarevných, ubrusy s textilním podkladem , průhledné ubrusy. Vyberte si z široké nabídky omyvatelné ubrusoviny v řadě motivů a vzorů nebo se mrkněte na další ubrusové látky.


Reagujeme na nařízení vlády. Prodejna Bytema je OTEVŘENA v běžné pracovní době. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Kubík ubrus PVC s textilním podkladem 464-krajka na béžovém dřevě, š. Ubrus PVC s textilním podkladem o rozměrech 110×1cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky