středa 14. června 2017

Blanco baterie

Kuchynské batérie BLANCO Dnes znamená kuchynský drez viac ako len miesto na umývanie riadu. BLANCO je vedúci výrobca kompletných umývacích centier extra triedy. Dokonale zladené komponenty, od inovatívneho drezu až k nemu hodiacej sa armatúry a inteligentnému, triediacemu a organizačnému systému, ktoré zvyšujú najvyššiu. Dřezové baterie Blanco – ideální volba do vaší kuchyně.


Ať už máte dřez granitový, nerezový nebo keramický, dřezové baterie Blanco k němu zaručeně padnou.

V našem sortimentu naleznete dřezové baterie v různém designu. Do moderních kuchyní výborně zapadnou baterie s futuristickým vzhledem, ale v sortimentu máme. Už od svojho založenia sa firma špecializovala na spracovania nerezových materiálov a. Zoznam silgranitových zmiešavacíh kuchynských batérií BLANCO. Kontakt ANCOR Slovakia, s. Batéria je neoddeliteľnou súčasťou drezu a to nielen z estetického, ale aj z praktického hľadiska. Perfektná súhra kuchynskej armatúry a drezu umožňuje najvyššiu mieru estetiky a funkčnosti v kuchyni.


Autorizovaný eshop značky BLANCO.

Vybavení kuchyně od známeho německého výrobce - značky BLANCO. Zaměřujeme se především na kuchyňské dřezy a baterie značky Blanco , ale najdete u nás také zbytek nabídky a praktické kuchyňské pomocníky, jako drtiče odpadu nebo odpadkové koše. Najděte baterie a dřezy, které se dokonale hodí k vaší kuchyni. U značky BLANCO , předního německého výrobce. Najděte na následujících stránkách ideální dřezovou vaničku,dokonalý dřez,snadno snadno zabudovatelný vestavný dřez, oblíbený granitový dřez, vhodné směšovací jednopákové baterie či dvoukohoutkové baterie.


Medzi najčastejšie závady kuchynských batérii patrí zatekanie. Blanco kuchynské batérie však majú výhodou v tom, že nemusíte meniť celú batériu, stačí vymeniť iba súčiastku. Thanks to its timeless, classic design, BLANCO BRAVON works particularly well in kitchens with am unfussy, minimalist look. This mixer tap puts the emphasis on functionality: BLANCO BRAVON’s high, arched outlet offers barrier-free working at the tap and sink – filling large pots or vases presents no problem at all.


Granitové batérie majú farebnú povrchovú úpravu, a ich farebné odtieňe sú rovnaké ako pri granitových drezoch. Každý výrobca má inú farebnú paletu, preto neodporúčame kombinovať rôzne značky kuchynských batérií a drezov. Dôverujte BLANCO batériám a stavte pri používaní pitnej vody na istotu. Vyvážená šírka a hĺbka sortimentu výrobkov kuchynských batérií BLANCO vyhovie každému prianiu zákazníka.


Rozmanitý dizajn a vždy nové tvary ponúkajú optimálny výber. Perfektní souhra kuchyňských baterií a dřezů umožňuje nejvyšší míru estetiky a funkčnosti v kuchyni. V tom spočívá síla BLANCO kuchyňských baterií.


Perfektně sladěné ke dřezu nebo dle individuálních požadavků přizpůsobené provedení s inteligentními detaily.

Kvalitné drezy v príjemnom eshope za super ceny. Náhradní kartuše pro baterie Blanco. V našem obchodě nabízíme náhradní kartuše a vršky (kuželky) do námi nabízených vodovodních baterií , náhradní páky vodovodních. Kuchyňské baterie Blanco Baterie se sprchou, bez sprchy Zboží skladem Nakupte bez dopravy nad 2. DŘEZOVÉ BATERIE BLANCO. Baterie BLANCO jsou vyrobeny z kvalitních materiálů na nejvyšší současné úrovni vědy, techniky a designu.


Povrchová úprava je pochromováním nebo speciálními laky včetně metalických, které jsou velmi odolné proti mechanickému poškození.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky