úterý 6. června 2017

Kuchyňský robot gratus

Kuchyňský robot gratus

Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři. Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů. Robot je opatřen velkokapacitní 8l mísou a umí mixovat, mísit i šlehat. Dále je ho možné využít ke strouhání, mletí masa, odšťavňování či lisování ovoce a mnoha dalším činnostem. Vyniká především přípravou mletého masa , ale dokonale zpracuje i různé druhy těst či krémů a také vytvoří nadýchanou šlehačku.


OHROMUJÍCÍ VÝKON, NA KTERÝ SI LEHCE ZVYKNETE Robot ETA GRATUS MAX je unikátní svojí vysokou pevností a životností. Díky celokovovému tělu je to přístroj na celý život. Množství nástavců, kráječů či hnětacích háků, vysoký výkon a tichý chod – to vše je předností kuchyňského robotu ETA Gratus. Připravte si doma nejrůznější dortové. Navíc disponuje plynulou regulací otáček pro volitelnou rychlost a intenzitu zpracování surovin.


Nadprůměrný má i objem mísy, l postačí i domácnosti o více než čtyřech členech. Mísa je vyrobená z nerezu, který patří díky svým vlastnostem mezi nejoblíbenější materiály. Planetární systém míchání zaručí, že bude obsah mísy velké l vždy dokonale promíchán na středu i po okrajích.


Spolu ovládnete všechny světové kuchyně. Nad tehdejším průměrem l se drží také objem mísy robotu, která pojme až l. Rádi pečete a zároveň vás okouzlil trend originálního retro stylu? Pak je pro vás výkonný a designový kuchyňský robot Gratus Storio jako stvořený. Celý popis a technické parametry. Pojistka proti přehřátí mixér automaticky vypne v případě, že dojde k nebezpečnému zahřátí motoru v průběhu jeho používání.


Kuchyňský robot Storio v různých barvách. ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku let na motor. Dodává se spolu s nástavcem na strouhání i hnětacími háky.


Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká Pro výdej již objednaného zboží jsou naše pobočky otevřeny. Přečtěte si aktuální doporučení k nákupu. Hledáte kuchyňské roboty, které vám pomohou s mícháním těsta? Viz kvalitní kuchyňské roboty Klarstein v nabídce electronic-star už dnes. Nový kuchyňský robot vám zajistí snadnou přípravu těsta na chléb či koláče, díky čemuž budete mít doma vždy čerstvé pečivo a cukrovinky.


Je specialistou na přípravu mletého masa. Volit si můžete mezi různými hrubostmi mletí, plnit domácí uzeniny nebo vytvořit masové šišky Kebbe. Ušetřete spoustu času a svou energii díky modernímu přístroji v nerezovém provedení. Za takové peníze jen těžko koupíte něco lepšího a kvalitnějšího. Při troše opatrnosti vám tento robot vydrží celý život.


Skvělý dárek pro každou zapálenou hospodyni. Robot má bohaté príslušenstvo - môžete s ním šľahať, miešať, miesiť, mixovať, strúhať (krájať), mlieť mäso, plniť údeniny, vyrábať mäsové trubičky Kebbe, pretláčať strojové cukrovinky. Oceníte aj špeciálne príslušenstvo pre získavanie štiav z ovocia a zeleniny. Výkonný kuchyňský robot ETA Gratus Kuliner.


Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky