úterý 27. června 2017

Sušička concept

Plynulá regulace teploty vám umožní nastavit si takovou teplotu, jakou právě potřebujete. Na druhou stranu je celkově sušička poměrně vysoká a během sušení tak může být potřeba prohodit alespoň vrchní a spodní plato, aby se potraviny sušily rovnoměrně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Můžete sušit houby, zeleninu, maso nebo připravit křížaly z jablek, hrušek či jiného ovoce. Concept prináša na trh najširšiu ponuku sušičiek.


Sušička concept

Kompletní informace o produktech značky CONCEPT - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty CONCEPT na jednom místě - Heureka. Obvykle jsou hranaté typy sušiček ve formě pevné „trouby“, do které se plata zasouvají. V tomto případě je sušička závislá na skládání plat jedno na druhé, stejně, jako tomu je u kulatých sušiček. Znamená to tedy, že horizontálního proudění.


Naše moderní sušičky dokážou ze surovin odstranit vlhkost a zároveň zachovat většinu nutričních hodnot. Vyberte si mezi záložkami (dezerty, RAW, marmelády, saláty, polévky, chuťovky atd.) a dejte se do vaření. Vybírat můžete i podle spotřebiče, který. Jej prednosťou je veľká kapacita. Na sušenie je k dispozícii až sít s priemerom 32cm.


Sušička concept

O usušenie vložených potravín sa stará ventilátor. Ten odstraňuje prebytočnú vlhkosť. Výhodou je také LED displej a digitální časovač, který můžete nastavit na 1-hodin. Rovnoměrné rozložení tepla a vysoký příkon zajistí velmi rychlé usušení potravin. Uživatelé si na ní nebudou moci přednastavit dobu sušení, sušička se tedy sama automaticky nevypne.


Daný model lze využít jako sušička na houby. Krom výborných funkcí má sušička i líbivý vzhle takže se krom praktického kuchyňské pomocníka stane i zajímavou dekorací. Týmito plátami sa jednoducho vyskladajú vnútorné sitá a môžete tak sušiť všetky druhy drobných bylín, napr. Vďaka praktickému obdĺžnikovému tvaru a siedmimnbsp;transparentným plátom sa vám do sušičky zmestí veľa nakrájaných potravín.


Sušička concept

Vzdialenosť medzi plátmi môžete prispôsobiť pootočením plata. Máte ovoce, hub a bylinek, že nevíte co s nimi? Usušte je v 9ti patrové digitální sušičce Concept.


Sučička odstraňuje vlhkosť z ovocia, zeleniny, húb alebo byliniek bez varenia a udržiava tak vysokú výživovú hodnotu potravín a tie najlepšie chute. K dispozici má sušících nerezových plat, které se po zapnutí sušičky nahřívají a tím urychlují proces sušení. Její součástí je praktický vyjímatelný tácek.


Veľkou výhodou je tichá prevádzka. K naprosto jednoduchému a intuitivním ovládání slouží digitální displej, na kterém si navolíte vše potřebné. Vďaka solídnemu príkonu 5W ľahko vyčaríte sušené ovocie a huby všetkého druhu. Rovnomerné rozloženie tepla a vysoký príkon zaistia veľmi rýchle vysušenie potravín.


Máte radi sušené ovocie? Tak prečo si ho neurobiť doma! Sušené produkty si potom môžete vychutnávať celú zimu. Sušička ovocia Sencor umožňuje.


V tejto sušičke môžete sušiť nielen ovocie, ale aj huby, zeleninu a mäso.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky