pátek 30. června 2017

Lg myčka nádobí

Myčky nádobí LG se mohou pochlubit plně vestavným a polovestavným provedením a dokonale splynou s vaším prostorem. Díky široké škále funkcí také samozřejmě skvěle umyjí vaše křehké a robustní nádobí i vše mezi tím. Mezi její přednosti patří Direct Drive motor s desetiletou zárukou, trojitý filtrační systém, kapacita sad na nádobí , systém inteligentních košů a hybridní systém sušení. Nové provedení myčky navíc snížilo hlučnost při činno.


Podívejte se na video od Okay elektrospotřebiče! Myčka LG do vaší kuchyně přináší elegantní a moderní design. Vaše myčka s inovativní technologií LG funguje stejně dobře, jako vypadá. Založeno na počítání vodních skvrn u modelů LG DFB3(pára) a DFB4(bez páry) podle interních testovacích metod LG. Skvělá myčka nádobí , jež ulehčí práci, ušetří vodu i energie a postará se o bezvadně čisté nádobí.


Nabízí mnoho různý chytrých programů mytí i sušení a navíc je extrémně tichá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na přehlídce inovací LG InnoFest, která se koná od 10. Zmíněná akce nabízí médiím a obchodním partnerům společnosti LG z celé Evropy příležitost seznámit se s jejími nejnovějšími spotřebiči a technologiemi. Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít. Dále se ujistěte, že bude možné napojení na odpa přívod vody i elektrické energie.


Spočítejte si také, kolik nádobí se u vás denně, případně týdně umyje. V dnešní době bývá myčka nádobí naprostý základ všech domácností. Více prostoru, více řešení- to je možné díky úzkému Direct Drive motoru, který nezabírá místo uvnitř. Tento získaný prostor umožnil.


Lg myčka nádobí

Dnes je myčka nádobí běžný standard ve vybavení domácnosti. Za pár korun získáte pár hodin volného času navíc a byť to může znít jako klišé – čas je v této uspěchané době velmi důležitý (a je to pravda). Program turbo se během hodiny postará o umytí silně znečištěného nádobí.


Pomůže tomu také vysoká teplota uvnitř dosahující při oplachu °C. Dvouzónové mytí myje zároveň speciální nádobí šetrně a pánve i hrnce na maximální výkon. Jedna sada nádobí obsahuje jeden velký talíř, jeden hluboký talíř, jeden malý talíř, hrnek, sklenici a jednu sadu příborů. Ty jsou na každé myčce uvedeny na energetickém štítku. Volně stojící myčka nádobí LG DF215FW s kapacitou sad nádobí se stane vaším nepostradatelným pomocníkem v kuchyni.


Myčka nádobí má také odlišné energetické třídy. Udělejte si pohodlí a přenechejte starosti se znečištěným nádobím myčce, která se o vaše nádobí spolehlivě postará. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Vestavné myčky nádobí šířky cm. LG parní myčky (3z8) Duální sprchování s párou LG Electronics CZ. Unsubscribe from LG Electronics CZ? Myčka na nádobí a její používání - Duration: 3:25. O bezpečnost se postará funkce Aqualock, která ochrání myčku před přetečením.


A není nad to, když nějaký ten vzácný okamžik můžete ušetřit a věnovat jej své rodině.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky