pondělí 5. června 2017

Lavice botnik

Hledáte stále druhou botu, nebo nemůžete najít zrovna ty, které chcete? Pravděpodobně nemáte botník. Detail produktu Do obchodu. Ale jde to i jinak ‒ například s krásným botníkem!


Chytrá kombinace botníku a lavice nejen šetří místo a uspořádá boty, ale přináší také útulnou a pohostinnou atmosféru už do chodby. Příjemně pragmatické spojení lavice s úložným prostorem botníku je perfektním doplňkem k šatní skříni, komodě a zrcadlu.

SCONTO vám nabízí lavice jídelní a také lavice do předsíně. Ty kombinují výhody příjemného posezení při přezouvání a úložného prostoru. Lacný výklopný botník priehradky a zdvíhací poklop Alaska bílá. Najděte si v IKEA optimální úložné řešení pro boty. Nabízíme botníky a lavice s botníkem v mnoha stylech, barvách a rozměrech pro jakýkoli prostor ve vašem bytě.


Udělejte si doma místo, udržujte v chodbě pořádek a postarejte se, abyste své oblíbené boty našli vždycky, když je potřebujete. Botníky a lavice pro malé i velké předsíně. Pořídíte-li si do předsíně botník, botu tím rozhodně neuděláte.

Vaše obuv si totiž dostatek místa zaslouží. Do úzkých chodeb a bydlení s nedostatkem místa obecně je ideální botník výklopný, do velkých prostor jsou stejně vhodné otevřené policové systémy či. Máme botníky výklopné nebo regálové, nebo třeba lavice , na které se můžete posadit.


S botníky ze SCONTA budete mít vždy dost místa pro všechny své boty. Nezáleží na tom, kolik máte párů bot, hlavně když na ně máte v předsíni dost velký botník! Vyberte si ze stovek botníků od výklopných po sedací na FAVI.


I vaše boty si přeci zaslouží hezky bydlet, ne? Independent research shows Symprove outperforms other leading probiotics. Save the earth and look damn good doing it.


Menší lavička je inspirována oblíbeným provensálským stylem. Obsahuje zásuvky, proutěné ošatky i sedací polštář. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Moc se toho do něj však nevejde, a proto je vhodné ho doplnit druhým botníkem, který se postará o zbytek vašich bot.


Pokud sháníte něco kompaktnějšího, například botník se zrcadlem, koukněte se do předsíňových stěn , kde najdete hotové komplety do předsíně.

Dřevo je namořeno do černé barvy, sedák je očalouněn bílou koženkou. Tloušťka chromových trubek je mm. Rozměr (šířka x hloubka x výška):80x30xcmDodáváno v demontu, záruka měsíců.


Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky