pondělí 19. června 2017

Strojek na těstoviny tescoma

Tagliolini, fettuccine, lasagne – zkrátka pasta, čili hezky česky těstoviny. Stejný zákla nekonečně mnoho úžasných variací na talíři. A co teprve domácí těstoviny z čerstvých surovin?


Jedním slovem – FANTASTICO! Kvalitní strojky, originální formičky a tvořítka vynikající pro přípravu nejrůznějších druhů domácích těstovin.

V nabídce klasický strojek na tagliolini, fettuccine, lasagne a tenké polévkové nudle, unikátní formičky na kulaté i čtvercové ravioli a raviolini a tvořítko na garganelli a gnocchi. Abyste si pochutnali na skutečně lahodných italských těstovinách, nesmíte podcenit přípravu těsta. Ale bez obav, i na to jsme mysleli, recepty jsou součástí balení včetně tipů na podávání „pasty“! Příprava vlasových nudlí a těstovin capelli d´angelo (andělské vlasy) se strojkem DELÍCIA je snadná a rychlá. Pokud dáváte přednost domácím těstovinám, pořiďte si praktický strojek na těstoviny , se kterým vyrobíte nejrůznější druhy těstovin pohodlně a snadno.


Ty totiž rozhodují o tom, jak vybavený produkt si vlastně zakoupíte. Milujete těstoviny v jakékoliv podobě? Ten nabízí kromě vysoké úrovně práce též možnost přípravy těstovin různých šířek.

Připravte si v kuchyni své vlastní domácí. Nejprve mezi hladkými válci připravíte dokonalé pláty těsta o potřebné síle, kterou jednoduše nastavíte pomocí kolečka s číselníkem. Mezitím se můžete rozhodnout, jaký typ těstovin budete vařit.


Jakmile si vyberete, vložíte připravené pláty těsta mezi správné. Vynikající pro snadnou přípravu čerstvých domácích těstovin typu tagliolini, fettuccine, lasagne a polévkových nudlí. Opatřeno masivní svorkou pro uchycení k. Stabilní a pevná konstrukce.


Vyrábějte domácí těstoviny rychle a jednoduše! Lze jej použít pro výrobu domácích těstovin například nudlí, špaget, Lasagní, Fettucciní. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Kleště na špagety SPACE LINE - Prvotřídní kuchyňské nářadí pro všechny druhy nádobí, vynikající pro nádobí s antiadhézním povlakem, jehož povrch nepoškodí. Domácí těstoviny nejsou jen pro vybíravé ale každého kdo má rád domácí produkt.


Je vynikající pro přípravu polévkových vlasových nudlí a italských těstovin capelli d´angelo. Jinak já jsem si kupoval strojek , když jsem byl před pár lety s manželkou v Itálii na dovolené, ale cena v Itálii byla hodně podobná té, za kterou se dnes prodávají zde. Nástavce na plněné těstoviny jsou dost pracné na nastavení a je to patlačka.

Se strojkem pro přípravu těstovin DELÍCIA máte exkluzivní oběd či večeři hotovy během chvilky. Součástí výrobku je podrobný návod k použití včetně receptů na domácí těstoviny a polévkové nudle z různých typů těst připravených a ověřených našimi. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Vynikajúci pomocník do kuchyne ponúkne sitá s rôznou hrubosťou a pretláčaciu lopatku pre ľahkú manipuláciu s cestom.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Strojky na těstoviny TESCOMA. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Potom určite vyskúšajte tento kvalitný strojček na prípravu domácich cestovín. Teď jsem si přečetla návody a zjistila jsem, že chyba bude v tom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky