pátek 9. června 2017

Bosh mum 54240

Free delivery and returns on eligible orders. Jednoduchá obsluha, kvalitná práca, tichý chod a množstvo využiteľného príslušenstva. Je super doplnkom pre nadšencov varenia, pre maminy, ktoré sa starajú o veľkú rodinu (tip na darček) alebo pre lenivcov, ktorí si chcú čas v kuchyni skrátiť na minimum.


Od šlehání, hnětení a mixování až po strouhání či krouhání… Jedná se o kompaktní robot, který nabízí snadné čištění, automatickou parkovací polohu a nový koncept bezpečnosti. Chlubí se multi-motion-drive motorem s planetárním pohonem pro ty nejlepší výsledky a možností zvolit jednu ze sedmi rychlostí.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Od šľahania, miesenia a mixovania až po strúhanie… Jedná sa o kompaktný robot, ktorý ponúka jednoduché čistenie, automatickú parkovaciu polohu a nový koncept bezpečnosti. Díky široké řadě příslušenství můžete svůj kuchyňský robot použít k přípravě i těch nejexotičtějších kulinářských potěšení. Unlimited DVR storage space.


Tohto pomocníka sa nebudete chcieť vzdať. Jedinečný a viacúčelový spotrebič Bosch Styline precízne vykoná svoju prácu a ušetrí váš drahocenný čas.

Disponuje širokým príslušenstvom, silným motorom a dbá o vašu bezpečnosť. Po použití stačí jednoducho opláchnuť pod tečúcou vodou a tento kuchynský robot je znovu. Co byste řekli stylově laděným spotřebičům Bosch řady Styline? Má sedm rychlostí a praktický LED ukazatel.


Kvalitní kuchyňský robot Bosch s nerezovou míchací mísou, motorem o výkonu 9Wattů a Multi-motion-drive planetárním pohonem. MUM professional je jeho síla – dalším jeho superlativem je inovativní, dynamický planetový převod multi motion drive. Prezentacja zestawu i pierwszego uruchomienia.


Kuchynské roboty MUM sú skutočnými všestrannými pomocníkmi, či už ich má v rukách amatérsky alebo profesionálny kuchár. Nájdite ten pravý produkt pre vás v našom sortimente. MUM— the powerful kitchen machine with an award-winning design — a real all-rounder, easy to use and in exceptional Bosch quality.


Má sedem rýchlostí a praktický LED ukazovateľ. Mnoho ďalšieho príslušenstva si môžete dokúpiť. Pokud to myslíte v kuchyni vážně, potřebujete kuchyňský robot s dostatečným výkonem. Usnadní vám práci a jeho životnost nezkrátí ani nadměrná zátěž.


Chváli sa multi-motion-drive motorom s planetárnym pohonom pre tie najlepšie výsledky a možnosťou zvoliť jednu zo siedmich rýchlostí. Alle Bosch Küchenmaschinen der Serie MUM(MUM4.).

Modelle hochwertige Produktqualität. Rozhodli jste se tak pro moderní, mimořádně kvalitní domácí spotřebič. Další informace o naších produktech naleznete na našich internetových stránkách. Tento spotřebič je navržen pro zpracování množství obvyklého při použití v domácnosti nebo podobného množství při neprůmyslovém využití.


Pokiaľ doma varíte a pečiete pre rodinu, určite sa oplatí zaobstarať si kuchynský robot. A keď k tomu pridáte elegantný vzhľad prístroja, ktorý sa môže stať ozdobou vašej kuchynskej pracovnej dosky, nie je vlastne čo riešiť. Robot Bosch náhradní díly unašeč MUM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky