pondělí 5. června 2017

Elektrický brousek na nože

Elektrický brousek na nože GZ 0Elektrický diamantový brousek je určený k broušení ocelových i keramických nožů. Diamantové brusné kotouče zaručují efektivní a kvalitní. NYNÍ AKCE: DÁREK V HODNOTĚ 1KČ ZDARMA - přenosný brousek na nože s přísavkou Dejte stop tupým nožům a nůžkám.


Elektrický brousek na nože

Tento kvalitní elektrický brousek naostří všechny nože , nůžky, zahradní nůžky i steakové nože , šroubováky a jiné. Nicméně existují i moderní řešení v podobě speciálních brousků na nože (včetně elektrických) variant, jejichž obsluhu zvládne každý. Do našeho výběru šestice nejlepších brousků na nože jsme vybrali zástupce různých variant. Od ocílky přes mechanický až po elektrický brousek.


Vybíráme: brousek na nože Jak správně vybrat kvalitní brousek na nože ? Při výběru kvalitního nože bychom neměli zapomenout ani na kvalitní brousek. Na současném trhu existuje široká škála produktů. Protože i ten nejkvalitnější nůž se jednou ztupí, je důležité si pořídit brousek na nože , který vám následně. Do poradny Položit dotaz Top 9. Popis produktu Potřebujete nabrousit nože , nůžky, šroubováky nebo dokonce zahradní nástroje, ale neovládát. Broušení je prováděno rotačními diamantovými kotouči a rotační manuální ocílkou pro naleštění ostří.


Nůž je veden ke kotouči pomocí přesných vodících lišt. Tento produkt si spolu s vámi prohlíží dalších lidí. Také se neustálě potýkáte s tupými noži? S univerzálním elektrickým brouskem už nemusíte. Nožům, nůžkám, i dalším nástrojům zajistí dokonale nabroušené ostří pod správným úhlem.


Vestavěný usměrňovač zajistí Vaši. Ty spolehlivě nabrousí čepel nožů rychle a jednoduše. Elektrická bruska na nože má pro skvěle ostré nože zabudovány safírové brusné kotouče. Brusku můžete využít na broušení kuchyňských i sportovních nožů.


Elektrický brousek na nože

Technické parametry a specifikace: dvoustupňový ostřící systém, vodicí drážky pro čepel automaticky udržují potřebný úhel, přesné úvodní. Elektrický protahovací brousek KAI nabízí rychlé a efektivní broušení Vašich kuchyňských nožů. Jednoduché použití a skvělé výsledky činí z tohoto nástroje skvělého pomocníka do každé kuchyně. Nože jsou broušeny keramickými válečky a brousek lze použít i na dražší damaškové nože bez obav z poškrábání. Chystáte se krájet maso na steak, ale čepel vašeho nože není ostrá?


S tupým nožem nenakrájíte zeleninu ani pečivo, natož pěkný kus masa. Rychlá pomoc je však nablízku! Balík pošlete na adresu: Lokalo s. O jeho přijetí balíku Vás budeme informovat e-mailem. Zboží je nefunkční, rozbité.


Elektrický brousek na nože

Vyplňte Reklamační list, a společně se zbožím jej pošlete na adresu: Lokalo s. Brousek je naprosto bezpečný, protože je zcela chráněný. Nabrousí hladké i zubaté čepele, nůžky, šroubováky. Protiskluzové nožky, měří 14xcm. Nehodí se na keramické nože. Uživatelské hodnocení a recenze na Blok na nože Orava BN-40A elektrický brousek na nože.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Brúsky na nože ) Hodnotenie produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky