úterý 6. června 2017

Válcový šrotovník

Nejoblíbenější ložiskový nebo válcový šrotovník na slad s nastavitelnou mezerou mezi válci. Pokud vaříte velké množství, nebo chcete-li maximalizovat efektivitu šrotování. Válcový šrotovník slavík a stabilní motor Slavia 3Hp 20. Válcový mačkač slouží k mačkání obilovin pomocí válců. Stroj lze použít jak samostatně, tak i do kompletní technologické linky malé výrobny krmných směsí.


Stroj je opatřen násypkou, jako mačkací ústrojí slouží dvojice válců (popř. trojice válců pro tzv. kulatá zrna - kukuřice, hrách, bob, apod.).

Ložiskový válcový nerezový šrotovník na slad s nastavitelnou mezerou mezi válci. Rozeznávají se šrotovníky válcové (rozmělňují semena mezi dvěma ocelovými rýhovanými válci), kamenové (užívají šrotovací kameny se speciálním rýhováním) a kladívkové (drtí rostlinnou materiál úderem ocelových kladívek rotoru a nárazem semen na drticí lišty v plášti šrotovníku). Já používám AKU vrtačku, na moje množství sladu (5-kg) to bohatě stačí.


Prodám šrotovník tovární výroby na šrotování všech druhů zrnin i celých kukuřičných klasů. Je osazen 3f 4kw Motorem. Jemnost šrotování lze snadno měnit výměnou různých sít. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů šrotovník. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Velikost částic pro předepsanou zrnitost krmných směsí lze přesně a pohotově řídit na rozdíl od úderových mlýnů, u nichž je to možné jedině výměnou sít.

Modernizácia šrotovacej linky. Pneumatická cestná klapka. Naši partneri: Chcete dostávať novinky? Rozmačkaní 5kg sladu Vám nezabere ani minut při optimalních otáčká 3rpm. Námi osvědčený ložiskový válcový nereový šrotovník na slad s nastavitelnou mezerou mezi válci.


Vážení, máte na válcovém šrotovníku přidělaný nějaký motor? Chci vědět co objednat. Jaký výkon, jaké otáčky? Grang výkonný válcový šrotovník.


Ideál válcový šrotovník. Mačkadlo sladu, šrotovník určený k přípravě sladu s výrobní kapacitou od 4do 7kg za hodinu. Litinový, s plechovým šuflíkem. Zanechejte nám váš e-mail a my vás budeme informovat až bude zboží skladem.


Motor jsem sehnal s variátorem, což má výhodu v síle motoru a seřizování otáček. Benešovský Pivovar Ferdinand zpřístupní návštěvníkům historický šrotovník na mletí obilí, který se podařilo snést z půdy při opravě střechy nad varnou. Vzhledem k prostoru, kde byl uložen, a téměř dvoutunové váze ho nebylo možné z půdy vyklidit jinak než shora jeřábem, sdělil sládek Jaroslav Lebeda. Inzeráty šrotovník – aktuální inzeráty na Sbazar. Kč , Skoronice šrotovník na obilí 3V Dobrý den, prodám velmi výkonný.


Kč , Chlumec nad Cidlinou Srotovnik Nabizim k prodeji.

Výjimku představuje pouze šrotovník (fa J. Prokopa synové, Pardubice) ze 40. Tento šrotovník jsme přivezli v r. Malých Kyšicích u Unhoště. V tomtéž roce jsme přistavěli ještě venkovní příjmovou linku na obilí a dokončili zásobník nad míchačkou mouky. Instalovali jsme také pod.


Domácí ruční šrotovník pro malé hospodářství k šrotování obilí a kukuřice. Muzeum a galerie Mlejn podsbírka Mlýnky, šrotovníky typ sbírky Technika alternativní název Šrotovník autor předmětu Strojírny Franz Stejskal datace 20. Prodám elektrický drtič šrotáček na ovoce s elektromotorem 7kW na 220V. Metrák ovoce zemele za cca 10min na malé kousky nerezovým nožem jak na obrázku č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky