pondělí 26. června 2017

Elektrický brousek

Elektrický brousek

Drivers available same day. Elektrický brousek na nože Orava – hodnocení. Pokud hledáte spolehlivý brousek na nože a nůžky s jednoduchým použitím, které zvládne i dítě nebo vaše babička a zároveň s perfektním výsledkem, elektrický brousek Orava tyto požadavky naprosto splňuje. Bruska na nože na nože Guzzanti GZ 00 elektrický diamantový brousek určený k broušení ocelových i keramických nožů, diamantové brusné kotouče, správný úhel a rovnoměrný tlak vytvarují perfektní ostří, kryt z nerezové oceli, rozměry 200x79x81mm, váha 0. Ostří vašich nožů bude vždy dokonale nabroušené, stačí je pouze vložit do drážky, párkrát protáhnout a jsou hned jako nové. Brousek na nože, ocílka či brusný kámen by měli být součástí každé domácnosti.


Pravidelná a dostatečná údržbu nožů prodlouží jejich životnost. Ocílku můžete používat před každým použitím. Ostrý nůž je základ každé kuchyně!


Všechny čepele ve vaší kuchyní budou nyní naostřené a vy se nemusíte bát tupých nožů. Hravě naostříte veškeré typy nožů, nůžky, šroubováky a další nást. Prakticky veškerou práci za vás provádí zařízení samotné a vy musíte investovat jen trochu času. Princip elektrických ostřičů je obvykle podobný jako u mechanických, jen je zde přídavný pohon. Dva brusné safírové kotouče spolehlivě nabrousí čepele nožů i sekáčků na maso.


Elektrický brousek

Stačí nářadí vložit do drážky a pár krát potáhnout. Zvládne to opravdu každý. Brousek má otočnou brousící hlavu, kterou jednoduše otočíte do polohy pro nůžky nebo nože. Materiál: kov, plast, brusný kámen s diamantovými částicemi. Navíc na vás čeká pohodlná a jednoduchá obsluha, s níž domácí péči o nohy zvládne opravdu každý.


Díky nízké hmotnosti se z péče o nohy stane opravdu oblíbená kosmetická procedura. Ty spolehlivě nabrousí čepel nožů rychle a jednoduše. Brusku můžete využít na broušení kuchyňských i sportovních nožů. Technické parametry a specifikace: dvoustupňový ostřící systém, vodicí drážky pro čepel automaticky udržují potřebný úhel, přesné úvodní. Diamantové brusné kotouče zaručují efektivní a kvalitní broušení po dlouhou dobu.


Správný úhel a rovnoměrný tlak vytvarují perfektní ostří. Brousek je naprosto bezpečný, protože je zcela chráněný. Protiskluzové nožky, měří 14xcm.


Nehodí se na keramické nože. How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512; - Duration: 14:30. Jednoduché a rychlé naostření nožů a jiných nástrojů. Vaše nože budou mít vždy dokonalé ostří, stačí je pouze vložit do drážky, párkrát protáhnout a jsou hned jako nové.


Dvoustupňový ostřicí systém slouží na úvodní hrubé a následně jemné přebroušení. Broušení je prováděno rotačními diamantovými kotouči a rotační manuální ocílkou pro naleštění ostří. Nůž je veden ke kotouči pomocí přesných vodících lišt. Také se neustálě potýkáte s tupými noži?


S univerzálním elektrickým brouskem už nemusíte. Nožům, nůžkám, i dalším nástrojům zajistí dokonale nabroušené ostří pod správným úhlem. Vestavěný usměrňovač zajistí Vaši.


U možňuje dvoufázové ostření nožů diamantovými kotouči. Díky nim dosahuje velmi dobrých výsledků výsledků při broušení. Tento skvělý brousek dokáže nabrousit všechny typy nožů tak, aby měly vždy dokonalé ostří pod tím správný úhlem.


Stačí jen vložit do drážky, párkrát protáhnout a vaše nože či nůžky budou opět jako nové. Díky kompaktním rozměrům a bateriovému pohonu není problém vzít si jej s sebou i na chatu nebo zahrádku. Plastová vanička, zachytí veškerý odpad a tak nevzniká žádný nepořádek.


Elektrický brousek

Nabroušení trvá jen pár vteřin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky