pátek 2. června 2017

Grilovací plotna

Grilovací plotna

Samozřejmostí je i nabídka kombinovaných pečících ploten, kdy je plotna dělená na půl- polovina hladké litinové desky a polovina litinové desky vroubkované. Díky použití infračervených paprsků Vám tyto plotny zajistí ohřívání připravovaného pokrmu i uprostřed a to vše při zachování všech nutričních hodnot. Díky grilovacím plotnám můžeme připravit pokrmy, které nebudou přepálené, extrémně mastné a díky rychlé přípravě si ponechají spoustu cenných zdrojů, vitamínů, které by se jinou úpravou mohly vytratit. Kč cena s DPH Dostupnost: Na dotaz.


Grilovací plotna

Elektrická grilovací plotna. Zesílená grilovací deska s hladkým (rýhovaným) povrchem z oceli a zvýšenými. Pro kartáče ke grilu se často používají měkčí štětiny, než ocelové, například mosazné. Není tak optimální nahradit grilovací nářadí kartáčem z domácích potřeb.


Plynová grilovací plotna Fiamma GGP6. Celonerezové provedení, odkapová miska, kontaktní plocha - ocelová grilovací deska se zvýšenými zády a okraji desky. Plotna na lívance PC E. Dobrý den, manželce jsem investoval dosti peněz za různá bateriová i nabíjecí ale jedině s Vašim přístrojem jsme spokojeni, nejhorší na těch naslouchátkách je to hvízdání nesnesitelné, ale to Vaše je bez problémů! Termostatický ventil až 300°C pro přesnou a bezpečnou regulaci. Termočlánek a chráněný zápalný plamínek.


Deska s hladkým (rýhovaným) povrchem z oceli a zvýšenými postranními lemy. Vaše objednávky a to jak z našeho eshopu, tak pro zákazníky Uloženka, děkujeme za pochopení. Grilovací plotna Bertos G6FL3B.


Zařízení nejvyšší kvality vhodné pro gastronomický provoz. Připravili jsme pro vás speciální akci! K vybraným konvektomatům RedFox nyní od nás získáte zcela zdarma kvalitní podstavec pod konvektomat. Topné těleso je umístěno pod grilovací plotnou.


Grilovací plotna

Dvojvrstvá grilovací plotna složená z ocelového plátu a horní vrstvy z nerez oceli AISI 3s leštěným povrchem, který umožňuje snadné čištění. Rovnoměrný rozvod tepla pro ideální výsledek. Gril plynový se smaltovanou pánví Detail. Nabídne dvě tepelné zóny, kulatý jen jednu.


Jediný Vulcanus je vybaven akumulační vložkou uvnitř topeniště. Vulcanus disponuje certifikátem horní grilovací plotny pro styk s. Nerezová grilovací ploténka o rozměru: 400x4mm. Krycí víko zvyšuje teplotu ohřívaného pokrmu. CZ – v nabídce široký výběr profesionálních gastronomických plynových grilovacích ploten k sestavení varných bloků a ostrůvků v linii 6mm. Projektujeme, poradíme, instalujeme a opravujeme.


Grilovací plotna

Mašlovačky na maso jsou dalším praktickým kusem nářadí na grilování. Slouží pro potírání grilovaných. Kompletní sortiment plynových a elektrických ploten s různým provedením grilovací plochy. Lze na nich připravovat pokrmy tzv.


Jenotný systém distribuce tepla zaručuje rovnoměrné grilování po celé pracovní ploše. Při grilování se přirozeně tvoří zbytkový olej, který je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky