pátek 30. června 2017

Potisk zástěry

Pracovní zástěry nebo na doma s vlastním potiskem. Vytvořte si potisk v naší online aplikaci. Zástěry podle vašeho stylu. Firemní, pracovní nebo na doma. Expresní dodání, slevy a další výhody.


Potisk této kuchynske zastery lze umístit na bílou část zástěry.

Výběrem potisku můžete udělat vtipné zástěry , nebo seriózní, umělecké apod. Tyto zástěry do kuchyně mají velké kapsy pro uložení všeho, co při vaření potřebujete. Nabízíme několik typů zástěr, můžete si vybrat, který bude dotyčnému vyhovovat nejvíce. Rozvesel si vaření zástěrou s vtipným potiskem! Pokud tě na blbinky moc neužije a vaření bereš opravdu vážně, zástěru ti potiskneme jakýmkoliv jiným obrázkem.


Na zástěru si můžeš umístit vlastní potisk , text nebo fotku a vytvořit tak originální dárek. Mamince zástěru nejlepší kuchařka, tátovi třeba steak. Vytvoř si vlastní potisk online, rychle a levně.


Vlastní potisk nikdy nebyl jednoduší.

Je to tak, zde nabízíme dárkové kuchyňské zástěry na vaření s originálním často vtipným a nápaditým potiskem, a to v mnoha variantách pro veselé ženy, dívky i pro muže, kteří se alespoň občas přimotají v kuchyni nebo třeba při grilování. Potisk triček, hrnků, polštářů, placek a mnoho dalších dárků a textilu. Na výběr ze stovky druhů dárků a textilu s vlastním potiskem.


Tipy na dárky pro celou rodinu. Potisk zástěry - pro maminku, tatínka, babičku i dědečka. Cena obsahuje zástěru (lehký materiál, 1 polyester), potisk a DPH ve výši. Výroba a expedice do až pracovních dní.


Kuchařské čepice, zástěry na vaření i grilování, zastery pro muže i ženy. Umíme také vyšívání i potisk na donesené zastěry. K dispozici jsou modely v černé nebo bílé barvě, které si můžete navrhnout v mnoha směrech pomocí našeho online softwaru a to zdarma. Vytiskněte si zástěru s. Vtipné zástěry nejen pro kuchaře.


Darujte vašemu oblíbenému kuchaři praktickou zástěru do kuchyně. Délku zástěry snadno upravíte nastavitelným laclem. V této kategorii si můžete vybrat různé druhy zástěr, které vám rádi potiskneme logem, grafikou nebo jakkoliv jinak ozdobíme. Rád bych pravidelně odebíral newsletter, který bude obsahovat informace o textilu, foto produktech a designech. Kuchyňské zástěry s originálním potiskem.


Pro všechny milovníky vaření, pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců. V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin.

Do poznámky nám napište barvu potisku. Pokud požadujete potisk textu, vyplňte formulář a do poznámky nám napište text a barvu potisku. Potisk Tiskneme na námi dodané textilie (trička, polokošile, mikiny a zástěry pro gastronomii) všemi známými metodami tisku: přímý, digitální, 3D efektem – PUF. Pro kalkulaci zašlete prosím vámi zpracovaný námět či logo v jednom z formátů (Corel, JPG, PDF, BMP). Nabízíme možnost sestavit si vlastní design v online editoru za použití vašich fotek.


Trička s vlastním potiskem. Technologie je vhodná i na malé náklady, a to díky snadné předtiskové přípravě. Sublimace je vhodná pro potisk polyesterového funkčního textilu. Uplatnění proto nachází zejména při výrobě sportovních oděvů.


Tento potisk je barevně stálý, vysoce trvanlivý, odolný a absolutně prodyšný. Kvalita přímo od výrobce Nejsme žádný zprostředkovatel ani agentura, ale přímý výrobce. Již tato skutečnost Vám zaručuje, že kvalita práce pro vás je na prvním místě a navíc za výhodnější ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky