středa 14. června 2017

Kamenne umyvadlo

Vítáme Vás na stránkách KAMENNÁ UMYVADLA CZ, na naší internetové prezentaci si můžete vybrat kamenná umyvadla a koupelnové doplňky italské firmy IMSO, které jsme výhradním dovozcem pro českou i slovenskou republiku. Což je ale velká chyba. Při zařizování koupelny trávíme hodiny výběrem obkladů, skříněk a poliček, jen umyvadlo obvykle přichází jaksi zkrátka. Přitom může představovat originální designový kousek. Kamenná umyvadla představují velmi moderní a úspěšný trend.


Hodí se zejména do světlé a prostorné koupelny.

Jejich předností je například to, že na nich není vidět běžný každodenní prach a nečistoty. Ve stejné době, umyvadlo je součástí interiéru koupelny. Umyvadlo je nedílnou součástí každé koupelny. O tom, jak umyvadlo vypadá a kde se nachází hodně záleží na pohodlí a komfort v koupelně.


V současné době pro vyber. Kč (11€) Skladeks. Přírodní kamenné umyvadlo je nutné chránit před poškrábáním. Nesmí se tedy drhnout kartáčem, ani nesmí přijít do styku s kyselinou, a to ani s octem, vínem a podobně.


Pokud se však o své umyvadlo z přírodního kamene budete vzorně starat, odmění se Vám svým krásným vzhledem i skvělými vlastnostmi po mnoho let.

Predstavte si nedotknuteľnú prírodu malebných Indonézskych ostrovov a široké spektrum surového kameňa. Jeho sila sa v rukách zručných remeselníkov mení na skutočne nádherné „umelecké diela“. Nabízíme kamenná umyvadla aneb umyvadla z přírodního kamene.


Každé umyvadlo je ručně vyrobeno. Mějte doma kus přírody a proměňte svoji koupelnu v unikát! Hlavním cílem umyvadla v koupelně, je, samozřejmě, používání pro hygienické potřeby. Stojí smaltované umyvadlo za investici? Smaltovaná umyvadla se vyznačují mnohými kladnými vlastnostmi – od praktičnosti až po kvalitu a jedinečnost.


Nákupní centrum se širokým sortimentem pro sport, fitness, outdoor, bydlení a zahradu. Krásné umyvadlo z přírodního kamene jedinečným způsobem oživí vaši koupelnu. Co byste řekli žíhanému kameni se zaručeně originální kresbou?


Kamenné umyvadlo MERAN není žádnou náhražkou, jde o opravdový přírodní materiál, citlivě opracovaný, tak, aby se v koupelně krásně vyjímal a dobře sloužil. Hranaté umyvadlo z tmavě hnědého mramoru Emparador s leštěným povrchem uvnitř a hrubým zvenku. Kamenné umývadlo je vhodné ako pre domácnosti, no rovnako aj komerčné priestory. Kameň už od čias antického Ríma vzbudzuje v ľuďoch dojem pompéznosti a luxusu.


Doporučujeme v kombinaci s deskami pod umyvadlo Dolce nebo s nábytkem na míru. Jako baterie je možné použít baterie pro umyvadlové mísy Optima - Levanta, Valeta, Sofie, Ringo nebo baterie Grohe.

K umyvadlu doporučujeme. Záleží jen na vkusu zákazníka, zda-li zvolí standardní keramické umyvadlo anebo dá přednost luxusnějším materiálům a do své koupelny umístí umyvadlo z litého mramoru, kamenné umyvadlo anebo dokonce umyvadlo z bambusu. Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel.


Zápustná umyvadla podpoří vzhled každé koupelny a doladí tak celkový moderní design interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky