úterý 27. června 2017

Parní trouba aeg

AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Parní trouba s přehledem zvládne vše, co umí vaše stávající trouba , ale navíc se pyšní celou řadou dalších benefitů.


Zatímco konvenční trouba obklopí pokrm suchým horkým vzduchem, který ho může vysušit, parní trouba do tohoto procesu vpustí páru. Přidaná vlhkost zlepšuje chuť, strukturu i barvu pokrmů a dodá. Trouba SteamBake je vybavena tlačítkem, kterým zahájíte pečení s přidáním páry. S troubou SteamBoost vybavenou parními režimy objevíte u vašich pokrmů ještě více chutí.


S parními troubami AEG lze připravovat dokonalé jídla a vytěžit z nich více chutí. Využívají kombinaci páry a horkého vzduchu. Příprava jídla probíhá při nižší teplotě a. Trouby AEG vám pomohou pozvednout pečení na zcela novou úroveň.


Objevte s námi kouzlo páry a připravujte v multifunkční parní troubě luxusní pokrmy jako z těch nejlepších restaurací. Je pro vás prioritou snadná údržba? Vyberte si troubu, která se sama vyčistí.


Parní trouba slouží k vaření v páře, pošírování, rozmrazování, přičemž připravovaný pokrm je dietnější (nepoužívá se tuk) a zachovává si více vitamínů a minerálů. Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem. Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i. Free Shipping Available.


Parní trouba aeg

Pečené kuře v parní troubě AEG podle Kitchenette. National Product Review Recommended. Pozvedněte své kuchařské umění na vyšší úroveň a objevte nové chutě. V multifunkční parní troubě AEG můžete péct, vařit, grilovat a vždy s perfektním výsledkem. Podívejte se, jak snadno se čistí vestavné trouby AEG s funkcí parního čištění.


Po odstranění roštu a bočnic otřete vnitřek trouby vlhkým hadříkem a aplikujt. Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu i páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku na povrchu a měkkou strukturu uvnitř. Zjistit více o Electrolux EOD3H70X parní trouba. Díky páře je těsto na povrchu vlhké, čímž se vytvoří zlatavá a křupavá kůrka, zatímco střed zůstane měkký a vláčný. Vestavná parní trouba z řady AEG Mastery s profesionální technologií SousVide a teplotní sondou pro ty nejlepší výsledky.


Není to jenom klasické pečení, které lze využít. Je k dispozici také pára, stejně jako je možné využít funkci grilu, nebo péct pomocí horkého vzduchu. Funkce SteamBake doplní na začátku pečení k horkému vzduchu také páru.


Ta na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, dodá jim zlatavou barvu i vláčnou vnitřní strukturu. Multifunkční parní trouba SenseCook stačí jen zadat, jak má jídlo upravit, a ona se o vše ostatní postará. Nadefinovat lze například stupeň propečení steaku nebo teplotu pečeného. Registrujte se na pecemevpare.


ROVNOMĚRNÉ PROPEČENÍ V KAŽDÉM SOUSTU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky