úterý 6. června 2017

Eta neptun 2404 90366

Tento vysavač jsme koupili již podruhé. Ten první nám bohužel dosloužil, a tak jsme se rozhodli koupit stejný pro jeho kvalitu. Vyhovuje nám cena, sací výkon, možnost suchého a mokrého vysávání, možnost šamponování koberců a sedačky, vynikající je rotační kartáč, který jsme u prvního nákupu před lety neměli. See all the product information. The Neptun multi-purpose floor vacuum cleaner is designed for dry and wet vacuuming.


You can handle it thoroughly with deep cleaning and washing of carpets. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! Zvláda nielen klasické suché vysávanie, ale dokáže vysať aj vodu z tvrdých podláh. Zvládá nejen klasické suché vysávání, ale dokáže vysát i vodu z tvrdých podlah, šamponuje, hloubkově čistí a propírá koberce a dokonce i čalouněný nábytek.


ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť a úžitok viac ako rokov. Společnost navíc přibalila velké množství příslušenství pro maximalizaci užitku – nechybí ani kompletní výbava pro hloubkové ošetření koberců. S tímto všestranným pomocníkem dokonale vysajete i vyčistíte celý dům.


Spoločnosť navyše pribalila veľké množstvo príslušenstva pre maximalizáciu úžitku - nechýba ani kompletná výbava pre hĺbkové ošetrenie kobercov. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. S týmto všestranným pomocníkom dokonale vysajete aj vyčistíte celý dom.


V bohatom príslušenstve nechýba ani turbohubica. Viacúčelový podlahový vysávač Neptun je určený pre suché a mokré vysávanie. Hravo s ním zvládnete i hĺbkové čistenie a prepieranie kobercov.


Vďaka veľkokapacitnému prachovému filtru pojme veľké množstvo nečistôt. Neptun vysává na sucho i na mokro, čistí i šamponuje koberce, podlahy i čalounění. Podobné fráze na Sleviste.


A készülék négyszeres szűrőrendszerrel van felszerelve. Használható nem csak klasszikus porszívózásra, hanem fel lehet vele szívatni kiömlött folyadékot a padlóról, samponos mélytisztítást végezni. Sáčky jsou vhodné pro úklidové aktivity a zaručují velmi efektivní filtraci směsného prachu a nečistot. Nejsou vhodné pro odsávání popela. We Have Almost Everything on eBay.


Star ★ Stars ★ Stars ★ Stars ★ Stars not rated. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. V bohatém příslušenství nechybí ani turbohubice. Právě tento vysavač Eta nabízí hodně zajímavé vlastnosti, díky kterým budete mít doma skutečný pořádek. Víceúčelový podlahový vysavač Neptun se hodí do domácností i menších kanceláří.


Díky jeho velmi nízké hlučnosti může být používán i za plného provozu. Kakovost Visoka tehnična in uporabna vrednost izdelkov ETA je zagotovljena z našim testiranjem lastne gospodinjske naprave in ekipe strokovnjakov. Podívejte se na novinky v kategorii Víceúčelové. Kamenný obchod v Praze a Tachově.


Pro více informací klikněte sem. Akční rádius vysavače je m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky