čtvrtek 1. června 2017

Silonová deska

Desky a tyče z polyamidu PA PA6 PAatd. Snadná obrobitelnost umožňuje využití v mnoha průmyslových aplikacích. Silonové desky za dobré ceny. Polyamidové desky PA(dříve známé pod názvem silonové desky ) jsou široce rozšířenou skupinou plastů s vysokou pevností a tvrdostí použitelné pro. Polyamid (PA6) - je nejčastější extrudovaný polyamid a nabízí vyváženou kombinaci všech typických vlastností této skupiny materiálů.


Sortiment obsahuje desky a polotovary z různých materiálů, které najdou využití v mnoha odvětvích. Plexisklo je materiál ideální pro reklamu a designové prvky. Desky jsou určeny jak pro vnitřní, tak venkovní použití, je možno je zpracovávat běžnými způsoby - řezáním, stříháním, vrtáním, frézováním, obráběním za studena, nebo horkovzdušným svářením, lepením a vakuovým tvářením.


Dle Vaší dokumentace zajišťujeme výrobu dílů z plastových polotovarů. Kontatujete nás s Vaší poptávkou. Na základě našich dobrých zkušeností spolupracujeme s výrobními firmami, které jsou schopné odvést kvalitní práci ve stanovených termínech. Polyamidy jsou vyráběny z vysokomolekulárního nebo alkalického polyamidu vytlačováním nebo odléváním.


Barva polyamidů je bílá s nádechem do žlutohněda. Máme na skladě víc než 1tun nejpoužívanějších technických plastů připravených k okamžitému odběru. T1 bílá, PA Tecamid 6. Obvykle dostupné do 2-dní. T bílá, POM-C, Ertacetal.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Vhodná na zahradu,na dešťovou vodu i pro zviřectvo pitná voda. Rozměr 100x120x120cm , nádrže čisté. Polykarbonát komůrkový (duté desky).


Jedná se o lesklou, velmi odolnou desku, která odolává krupobití, deska je odolná proti rozbití a má velmi dobré izolační vlastnosti. Záruka na zažloutnutí je 10let. Dále to může být korková deska nebo kousek starého koberce. Dodává se v barvách čiré, kouřové. Nejvhodnější jsou s velkou hlavičkou.


Vlákna (příze nebo vlna) Vlákna: jakákoliv silonová nebo bavlněná příze nebo vlna. Brno – specialista na výrobky z plastů. Pracovné dosky nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Prodej plastových polotovarů v Ostravě-město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Hansanet s. WHB POLYKARBONÁTY, VSS, s. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Skus místního výrobce čističek a bazenů.


Re: kde koupit strunu na řezání knedlíků. Kč (vč. DPH) ks skladem ZDE. Jsme výrobci savých čistících hadrů, které mají veliké spektrum použití např. Lze uplatnit pro objednávky nad 5Kč Sleva se nevztahuje na produkty označené Prodej za velkoobchodní ceny.


Vnější rozměry: 530x3mm. Deska chladicí do termoboxu velká. Detailní popis produktu. Studené desky jsou navrženy tak, aby prodlužovaly dobu chladu vašich potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky