pátek 9. června 2017

Ocelové pánve

Ocelové pánve nepatří do myčky a jsou náchylné na korozi. Nenechávejte je tedy pánev odmočit a po umytí je vždy utřete ubrouskem a vymaštěte ji. Pánev nemusíte umývat po každém jídle, většinou ji stačí jen vytřít.


Drátěnku a písek používejte, jen když se nějaké jídlo skutečně připálí. Vlastnosti ocelové pánve se postupem času zlepšují Tato železná pánev je odolná vůči vysokým teplotám a vhodná je i do trouby, kde zvládne zapékání do 2stupňů Celsia.

Pánve z jiných materiálů se obvykle časem opotřebovávají, ale pro ocelové pánve to neplatí. Ocel bude sice postupně tmavnout, ale její. Ocel je 1 přírodní materiál, pánve nejsou opatřeny žádným umělým povrchem, neobsahují PFOA ani PTFE a molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné. Oblíbíte si je pro jejich vlastnosti jako jsou výborná tepelná vodivost a nepřilnavost. Ocel je ze 1 přírodní materiál a neobsahuje žádné zbytečné chemické látky.


Jednoduché, ale přesto účinné pánve , které plní svůj účel. Pánve z oceli vynikají převážně výborným rozvodem tepla po celé pánvi, díky použitému materiálu se pánev rychleji rozehřeje.

Pánve jsou vyrobeny z čisté oceli bez povrchové úpravy. Pánve z modré oceli (Lyon) jsou v poslední fázi výroby vystaveny vysokým teplotám. Výsledná povrchová tepelná úprava pánve snižuje náchylnost pánve ke korozi.


V nabídce máme železné a ocelové pánve od francouzského výrobce De Buyer, z nichž některé jsou opatřeny speciální nepřilnavou vrstvou na bázi včelího vosku. Tyto pánve využijete v domácnosti, kde vysoká zátěž a dlouhá životnost je Vašim hlavním požadavkem. A Gorilla Corporation Company) are specialists in Global Channel Development. Join over 8enterprises and see if we can grow your partners channel potential.


Ocelová pánev značky Lodge je vyznačována odolností, dlouhou životností a výbornými vařícími vlastnostmi. Ocel je skvělým vodičem tepla, a tak při vaření uspoří čas i energii. Pánve Lodge neobsahují žádné umělé látky, jako PFOA ani PTFE ani žádné chemikálie. Výroba těchto pánví je šetrná k životnímu prostředí a pánve jsou tak ekologické i. Levné ocelové a železné pánve.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Příjemci osobních údajů.


Vaše osobní údaje chráníme jako oko v hlavě a nikomu třetímu je neprodáme!

Abychom vám mohli nabízet ten nejlepší obsah přesně na míru, tak vybíráme spolehlivé dodavatele a používáme kvalitní nástroje třetích stran. Francouzská firma MARLUX se zabývá výrobou vysoce kvalitních mlýnků na sůl a pepř. Paella vysoce leštěné ocelové pánve , vhodné k servírování paelly ale i jiných podobných pochutin na vaší grilování, nebo v TAPAS baru. Jsou lehké, odolné, rychle se nahřívají (síla stěny 1-4mm). OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku.


Mají pevnou, nýtovanou rukojeť. Hlavním důvodem je, že dobře vedou teplo, výsledná chuť jídla je surovější, takže hodně připomíná jídlo z grilu. Přesto, že časem tmavnou, zlepšují se jejich nepřilnavé.


Bílá ocel Profesionální pánev tloušťka od až mm záleží na modelu. Ocelová pánev je vhodná například ke grilování steaků, jelikož vydrží dlouhodobé působení velkého žáru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky