pátek 16. června 2017

Vestavná trouba šířka 50 cm

Pečicí trouby se šířkou až cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vestavná trouba Siemens CM633GBS1. Sporáky MORA se pyšní řadou technologicky vyspělých funkcí a největším objemem na trhu až 70L v kategorii sporáků do 50cm. Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního příslušenství.


Gril (60) Označuje zda je trouba vybavena grilem. Tím dnes zpravidla vybavena většina trub a přípravu pokrmů pomocí něho si určitě oblíbíte. Je zdravější než smažení a grilované plátky masa mají specifickou chuť kterou smažením prostě nedosáhnete. Závěsná skříňka pod umyvadlo do koupelny PIANO 8v klasickém designu je součástí skupiny koupelnového nábytku PIANO.


Lord B- vestavná trouba s pyrolýzou, automatické programy, černá. Jistě uvítáte i moderní vzhled a jednoduché ovládání. Vynikne například programem Eco Clean, který je založený a efektivním ekologické čištění. Trouba zaujme také nerezovým designem s úpravou proti otiskům prstů. Výkonná trouba má celkem různých programů s přesnou regulací teploty v rozmezí -2°C.


Mezi funkcemi naleznete horní a dolní topné těleso. Nerezový kuchyňský spotřebič s vnitřní objemem litrů se postará o pečení i většího množství jídla a vy tak bez starostí připravíte hostinu pro celou návštěvu. Prodám nový kombinovaný sporák amica SHM 586N W. Plynová varná deska zóny, elektrická multifunkční trouba funkcí trouby vč.


Jednoduše stiskněte tlačítko Start a vaše trouba se v závislosti na znečištění zahřeje na maximální teplotu 4°C a spálí veškerý tuk nebo zbytky potravin. Všechno co musíte udělat, je odstranit trochu popela. Opravdu velký objem trouby se hodí pro každého nadšeného kuchaře nebo velkou rodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky