čtvrtek 15. června 2017

Mlýnek na kávu eta

Mlýnek na kávu eta

Kávomlýnky ETA jsou vybaveny kvalitními noži, které dosahují vysokých otáček. Průhledným víčkem pak můžete kontrolovat průběh mletí. Tradiční výrobek ETA - mlýnek na kávu dovolí nastavit jemností mletí a díky tvrdým mlecím kamenům je zachováno jedinečné aroma čerstvě umleté kávy. Velkou výhodou oproti mlýnkům s tříštivými kameny je nízká hlučnost, jednoduchá obsluha, ale zejména z kávy nebudete cítit přepálenost. Zpříjemněte si ranní vstávání šálkem kávy z čerstvě namleých kávových zrn.


Mlýnek na kávu eta

S pomocí mlýnku na kávu ETA Magico v moderním a elegantním designu vykouzlíte kávu přesně podle vašich představ stiskem jednoho tlačítka. Má také mnoho stupňů nastavění jemnosti mletí zrn kávy. Elektrický mlýnek na kávu.


Abyste si umleli kávu dle vlastních požadavků, potřebujete k tomu aktivní elektrickou zástrčku. Tam však vaše práce víceméně končí. Mlýnky na kafe mají dvě hlavní rozdělení.


Zvolit můžete buď klasický ruční nebo elektrický mlýnek na kávu. V krátkosti lze říct, že elektrický kávomlýnek využijete při častější přípravě většího množství kávy, zatím co ruční kávomlýnek vyniká nižší pořizovací cenou. Ať už si připravujete kávu jako espresso, v překapávači, moka konvici nebo french pressu, čerstvé a správné namletí kávy v kávomlýnku Vám pomůže k dokonalému výsledku. Tento způsob mletí vám přinese výraznější chuť, na druhou stranu mají kratší životnost. Výsledný nápoj je silnější.


Komunikuji pouze po telefonu. Na SMS a e-mail nereaguji. Pošlu dle ceniku České pošty nebo osobní odběr. Platí do vymazání inzerátu. Je vybaven mlecími kameny s průměrem mm.


Mlýnek na kávu eta

Obsah násypky je 2gramů zrnkové kávy, díky čemuž namelete kávu až pro šálků. Vypínat mlýnek můžete ručně nebo automaticky - podle toho, co vám více vyhovuje. Praktický mlýnek na kávu značky ETA využívá tvrdých mlecích kamenů, které zachovají kávě aroma a nepřepálí ji. Bonusem je tichý provoz a velmi snadná obsluha.


Mlýnek disponuje bezpečnostní pojistkou. Tento stylový mlýnek na kávu je již tradičním produktem společnosti ETA. Vybrat si můžete dokonce až z stupňů jemnosti. Banquet s keramickým mlecím mechanismem a nastavením hrubosti mletí kávových zrn. Dekorované keramické tělo připomíná staré časy.


Kovová násypka umožňuje snadné dávkování zrn a umletá káva se shromažďuje v dřevěném šuplíčku. Informační sloupec Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat,že ode dne 16. Nemusíte se bát, že by u vás mlýnek nenašel využití.


Použití mlýnku je pohodlné a. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kávovary, výrobníky mléčné pěny a mlýnky na kávu z jejich portfolia se těší značné oblibě.


Model Graef CM 8je kónický nerezový kamenový mlýnek na kávu s velkým zásobníkem, který chrání aroma kávy, a velkým rozsahem nastavení jemnosti pomleté kávy. Design tohoto mlýnku na kávu je díky leštěnému. Hrubost mletí je závislá na délce mletí. Nerezová mlecí komora pojme až gramů kávových zrnek. S tím vám mohou pomoci kvalitní mlýnky na kávu.


Zatímco moderní automatická espressa obvykle disponují vlastním integrovaným mlýnkem, ke kávovaru na překapávanou kávu budete potřebovat mlýnek samostatný. Podívejte se na naši nabídku a vyberte si takový mlýnek , se kterým pro vás bude příprava kávy opravdovým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky