úterý 6. června 2017

Karafa na vodu

Velmi elegantní karafa na vodu , kterou si do sklenice nalijete pouhým nakloněním karafy. Kostky ledu či jiná pevná část se z karafy při vylévání nedostane. Pro milovníka vín nabízíme karafy na víno, díky kterým vynikne jeho chuť, a zároveň moc hezky vypadá. Vyberte si z naší nabídky vhodnou karafu pro vás.


Oceníte, jak dobře se karafa drží za grip z umělé kůže.

Součástí karafy je velké sítko na čaj nebo na ovoce, které při nalévání může zůstat v karafě. Veľmi elegantná karafa na vodu , ktorú si do pohára nalejeme jednoduchým naklonením karafy. Kocky ľadu či iná pevná časť sa z karafy pri vylievaní nedostane.


Karafy a džbány na vodu. Různé tvary a velikosti. Možnost použití i na jiné nápoje jako jsou ledové čaje, limonády, ale i víno.


Elegantní karafy na vodu udělají z obyčejného pití nevšední zážitek. Fľaška so strmeňom ako karafa na vodu.

Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla. Zrecyklujte peknú použitú fľašku so strmeňom a darujte jej nový život karafy na vodu. Sklenená karafa na vodu či domácu limonádu bude hosťom vždy po ruke. Pokiaľ si chcete dopriať príjemný večer, bude sa vám hodiť karafa na víno.


Okrem toho, že je praktická, vyzerá sklenená karafa jednoducho štýlovo. Džbán môže byť sklenený alebo keramický. Důmyslná karafa na vodu s víčkem, které se při nalévání samo otevře, ale současně zajistí, aby le citron apod. Víčko doceníte také při letním venkovním stolování, kdy se nemusíte obávat nežádoucích náletů hmyzu.


Dômyslná karafa na vodu s viečkom, ktoré se pri nalievaní samo otvorí, ale súčasne zaistí, aby ľa citrón apod. Viečko doceníte tiež pri letnom vonkajšom stolovaní, kedy sa nemusíte obávať nežiadúcich náletov hmyzu. Blomus Chladící karafa na vodu 2l ACQUACOOL.


Môžete do karafy s vodou pridať aj bylinky ako je mäta a plátok citróna a pripraviť si kedykoľvek počas dňa chladivé osvieženie. Skleněná karafa na vodu či domácí limonádu bude hostům vždy při ruce. Pokud si chcete dopřát příjemný večer, bude se vám hodit karafa na víno. Kromě toho, že je praktická, vypadá skleněná karafa jednoduše stylově. Co se týče džbánu, ten máme většinou spojený s pivem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. No bohužiaľ, často zabúdame piť dostatočne.


Pomocou karafy si však môžete pričarovať špeciálnu vodu , s ktorou už nikdy nezabudnete na pitný režiNie je to síce dokázané, no existujú náznaky, že kamene menia štruktúru vody. Každý kus je ručne vyrobený v sklárni v Českej republike. Jej elegantný štíhly tvar bude na vašom jedálnom stole vyzerať dekoratívne. Zároveň sa pohodlne vojde do dverí väčšiny chladničiek.


Viečko z nehrdzavejúcej ocele je inovatívne, má integrovaný výtok pre ľahšiu manipuláciu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky