úterý 27. června 2017

Stolové nohy kovové

Tyto stolové nohy je možné zakoupit s povrchovou úpravou chrom, satén (matný chrom), lak stříbrný a lak černý matný. V doprodeji máme ještě. Použitie: stolové kovové nohy sú použiteľné nielen ako nábytkové nohy , ale aj ako barové vzpery, či podperky na barový pult.


Po skrátení sú vhodné aj pod konferenčný stolík. Kovové nohy ke stolu a kovové stolové podnože nabízíme jako modulární stavebnici pro Vaše potřeby.

Sami si zvolíte model stolové nohy nebo kovové podnože a kombinací se stolovým plátem si sestavíte vlastní bistro stoly. Naše nohy ke stolu jsou vhodné pro restaurace, kavárny, vinárny nebo restaurační předzahrádky. Nebývalá variabilita materiálů, rozměrů i možných provedení umožňuje zákazníkovi objednat si stolové nohy doslova na míru a za velmi příznivé ceny. Stolové podnože od Lino Design.


To vše díky tomu, že stolové nohy ke stolům přímo vyrábíme. Nižšie ponúkame k Vášmu výberu úplný prehľad z našej kategórie stolové podnože a centrálne kovové nohy. Sami si zvolíte ten typ nohy k stolu, ktorá vám maximálne vyhovuje ako tvarom, tak aj rozmerom alebo veľkosťou doporučeného maximálneho rozmeru.

Takto ošetrené nohy sú vypaľované v peci aby boli odolné voči oteru, a sú vhodné ako do interieru tak aj do exterieru. Za príplatok sa dajú ošetriť práškovou farbou v akejkoľvek RAL farbe. Rovnako dobre ako liatinové stolové nohy slúžia aj hliníkové nohy , nerezové nohy z brúsenej nehrdzavejúcej ocele ale aj chrómove. Kovové stolové nohy pre stoly - čierne - 2… viac info. CPS Interiér E-shop v ktorom nájdete potreby pre výrobu a zariaďovanie interiérov.


V našem katalogu naleznete centrální stolové podnože i designové stolové nohy vhodné pro restaurace, zahrádky, hotely, vinárny a kavárny s možností přizpůsobení výšky a barevného provedení. V interiérech restaurací jsou vhodné centrální podnože v. Kovové a hliníkové stolové nohy o různých výškách. Všechny nohy lze výškově seřídit. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Podstavce a stolové nohy , kde by sme boli bez nich?


Pracovali by sme na zemi. Nájdite si podstavec, ktorý vám vyhovuje, spojte ho so stolovou doskou a môžete pracovať – posediačky či postojačky. Industriální kovové nohy pro výrobu stolu.


Ručně vyrobené kovové nohy v průmyslovém stylu s přiznanými sváry jsou výbornou volbou, když si chcete vyrobit vlastní stylový jídelní stůl.

Speciální lak nanášíme na surové železo a tak je zachován autentický vzhled. Se šířkou metru nabídne dostatek místa pro uložení monitoru, klávesnice, myši i ostatního příslušenství. Vysokou stabilitu zajistí pevné kovové nohy spolu s robustní stolovou deskou vyrobenou ze dřeva MDF. Stůl je opatřen otvory pro kabely v stolové desce, které umožní diskrétně vedení kabelů ke spodní části.


Naše firma je přímým výrobcem podnoží – neplaťte za stolové nohy více než je potřeba … Naše stolové podnože nacházejí využití v kancelářských interiérech pod zasedací stoly. Podnože jsou v kombinacích s vhodnými stolovými deskami vhodné také pro bytové interiéry jako jídelní stoly, použitelnost podnoží. Kovové podnože a nohy na stoly výškovo nastaviteľné sklápacie. Centrálne a valcové nohy sklopné stoly na kolieskach. Podnož vhodná najmä pre kancelárske a rokovacie stoly a stoly do jedální a kultúrnych domov, do rozmeru dosky až 2x 2cm.


K podnoži Vám vieme vyrobiť aj. Hledáte šuplíkové kotejnery do vaší kanceláře či pracovny? Máte šuplíkový kontejner, ale chybí vám paraván, počítačový nošič nebo jiné přislušenství ke psacímu stolu? Kulaté provedení stolových noh je v povrchových úpravách chrom, satén – matný chrom, lak černý matný a lak stříbrný. Kovové nohy s drevenými prúžkami, ktoré sú k nim pripevnené, sú vyrobené z rovnakého dreva ako stôl, ktoré dodávajú štýlu a harmóniu výrobku.


Nohy k nábytku, Onpira. K dispozícii sú kombinované podpery, keď je horná alebo spodná časť vyrobená z kovu a stredná je vyrobená z akéhokoľvek iného materiálu. Tato stolová podnož je, jako ostatně všechny stolové podnože a centrální nohy z naší nabídky, velmi stabilní a pevná. Držák stolové desky je tvořen litinovým odlitkem a garantuje pené spojení stolové desky a nohy stolu. Tyto kovové stolové podnože jsou ideální pro použití v gastronomii nebo provozech typu fast food.


Váš stůl může být naprostý originál. Nakombinujte si nohy ke stolu a stolové desky a vytvořte si jedinečný psací či odkládací stůl, který bude přesně podle vašich představ. V naší nabídce naleznete stolové podnože klasické výšky vhodné pro jídelní nebo pracovní stoly, ale i vyšší nohy určené pro barové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky