čtvrtek 1. června 2017

Filetovací nůž

Filetovací nože značek Marttiiny, Fällkniven, Böker Magnum a Eka. Užitečný nůž pro rybáře a každého kdo ryby připravuje. Nůž má pružnou a tenkou čepel, která vám umožní přesný řez.


Některé modely mají flexibilní čepel, které se při řezu přizpůsobují dráze kostí a páteří. Kvalitní filetovací nůž má dostatečně dlouhou a přiměřeně pružnou čepel. Rybářské nože a dýky) Hodnocení produktu: ().

Rapala BP 7SHSoft Grip Fillet má pohodlnou měkkou rukojeť, a díky ergonomickému tvaru se ruka neunaví ani po dlouhé práci. Dodáváno včetně pouzdra. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky.


Rybářský nůž má obvykle tenkou a extrémně ostrou čepel, může být doplněna o zoubkování, které slouží k odstranění šupin z úlovku. Lehce oddělíte jemné rybí maso od kůže nebo od kostí bez porušení struktury masa a beze velkých ztrát. Pro zpracování a přípravu ryb nesmí chybět filetovací nůž.


Jeho velmi ohebné ostří (flex) zajistí pohodlné vytvoření rybích filet.

Pomocí filetovacího nože perfektně nakrájíte třeba plátek uzeného lososa jako profík. Nože pro filetování mají užší a delší čepel a dobře padnoucí rukojeť. Součástí nože je brousek na ostří a brousek na háčky. Komfortní rukojeť pro snadné a pohodlné držení.


Výsledkem takovéto výroby je nůž , který se dobře udržuje a slouží svému majiteli celý život. Pro lidi ze severských oblastí byl nůž vždy důležitým prostředkem pro přežití v nehostinných podmínkách. Nikdo neodešel bez nože z domova a mnohdy nůž zachránil svému majiteli život, když byl použit jako bodec pro. Při filetování ryby se špička nože bokem dotýká pracovní podložky, zatímco druhou rukou (dlaní) přidržujeme filet, a pouze při řezu můžeme tlakem na nůž přesně vézt linii řezu mezi kůží ryby a masem.


Ať štika, kapr nebo losos, filetovací nůž je nejdůležitější nářadí pro úpravu ryby. Od ostatních nožů jej rozeznáte na první pohled. Má totiž tenčí a užší čepel a je poměrně pružný.


Právě díky vlastnostem čepele dostanete z každé ryby ty nejlepší plátky a zároveň jednoduše. Praktický filetovací nůž od proslulého Švýcarského výrobce Victorinox. K porcování různých druhů ryb je vhodný velmi pružný filetovací nůž , který lze rovněž využívat jako speciální nůž k odstraňování rybí kůže. V naší nabídce naleznete nože od předních výrobců, kteří kladou důraz na design i funkčnost. Výborný na filetování ryb a přípravu tenkých plátků carpaccia.


FILETOVACÍ , KUCHYŇSKÉ NOŽE ARCOS. Kuchyňský nůž je základem v každé kuchyni.

Potřebujete nůž , který bude ostrý, ergonomický a odolný. Detail produktu Do obchodu. Ideální například k filetování ryb.


Rybářský nůž s čepelí z nerez japonské oceli, ochranné pouzdro s pojistkou proti samovolnému vyklouznutí, délka 20. Prodejna a výdejní místo: Objednávky připravujeme ihned po objednání nebo po příjetí platby na náš bankovní účet (v případě platby předem). Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny. Nerezový filetovací nůž Berkley s dřevenou ručkou, s pružnou čepelí včetně hnědého pouzdra na opasek a brouskem. Tento nůž doporučujeme na filetování drobných ryb jako jsou okouni, jelci, malí candatí nebo štiky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Tefal, Lamart a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky