pondělí 4. dubna 2016

Skleněná deska na stůl

Vyrábíme skleněné desky na stůl všech rozměrů, celoskleněné stoly. Síla skla se určuje dle rozměru a uchycení skleněné desky. Hrany skla obrousíme, vyleštíme, nebo uděláme fasetu. Nejčastěji dodáváná skla – mm.


Skla na stůl dodáváme do dvou dnů, kalená do týdne.

Důležité jsou samozřejmě i doplňky pracovního stolu, například účinná lampa se stínítkem, výsuvná pracovní deska na klávesnici, šuplíky či boxy. Je zhotovena z plaveného tvrzeného skla o síle mm. Pevné sklo bude spolehlivou součástí každého stolu v moderním i stylovém interiéru. Nábytek postýlky Detaily IKEA Prodám skleněnou desku na stůl z matného skla s vyleptaným vzorem po okraji.


Osob více CENA 50- Kč Jitka V. Konferenční stolek se skleněnou deskou se stane ozdobou každého moderního interiéru. Výrazné a originální designy potěší i ty nejnáročnější z vás.

Pokud ale dáváte přednost klasičtějšímu vzhledu, podívejte se na konferenční stolky s dřevěnou deskou. Jídelní stůl CANDLE – skleněná deska. Elegantní jídelní stůl je vyrobený z masivní oceli, která zaručuje stabilitu a pevnost stolu. Deska je vyrobená z tvrzeného kouřového skla o síle 10mm. Moderní jídelní stůl Anderson zhotoven v rozkládacím provedení.


Podnož je vyrobena z práškované oceli, deska je skleněná. Elegantní černo-bílá kombinace se hodí do moderně zařízených interiérů kuchyní či jídelen. Stůl je dodáván samostatně, bez židlí. Ochranné skleněné desky na sporák. Skenená ochranná deska je určena k pokrytí různých typů kuchyňských varných ploch.


Je mimořádně trvanlivá a odolná proti nárazu, je tak efektivní povrchovou ochranou proti poškození varných ploch. V takovém případě si raději pořiďte stůl , který vám roste před oči. V našem e-shopu naleznete moderní jídelní stoly skleněné, dřevěné, kovové, kulaté či oválně. Skleněná deska totiž studí.


Stůl na stolní tenis Joola EXTERNA.

Multifunkční skleněná deska Bylinky. Antistatický stůl ESD 01A - Vyhledávání zboží - jeklová kostrukce nohou a trnože zemnící body nástavba s osvětlením a perfopanelem pro umístění držáků nástrojů a nářadí Pracovní deska stolu je vybavena ESD (detail zboží). Masivní holandský stůl předělaný na ruletový stůl. Součástí prodeje vše viz.


Vše velice dobrém a nepoškozeném stavu. Tato nabídka od prodejce ClipsCZ byla archivována dne 20. Máte doma jídelní stůl se skleněnou deskou a zjistili jste, že na každodenní provoz, třeba v domácnosti s malým dítětem, není zrovna praktický, ale přece jen se.


Katalog a ceny možných realizací skleněných stolů a. Stůl s deskou z tvrzeného skla stojí na pevných nohách vyrobených z oceli s práškovým nástřikem a plastu, které mu dodávají optimální stabilitu a velmi dlouhou životnost. Dá se rovněž velmi snadno očistit: stačí ho otřít vlhkým hadříkem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kulatá deska a kulatá podož.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky