pátek 29. dubna 2016

Elektrická struhadla na zeleninu

Určuje spotřebu elektrické energie, ale má také přímý vliv na výkon struhadla. U běžných modelů by příkon neměl klesnout pod 1W, výkonnější přístroje pak disponují příkonem v rozpětí od 2do 2W. Běžné druhy kráječů a struhadel na zeleninu. Tradiční klasikou, kterou používaly naše babičky či mámy, jsou kovová struhadla.


Ano, jsou to ta, která postavíte na talíř nebo opřete o mísu a ručně strouháte a strouháte.

Pokud potřebujete zpracovat jeden brambor na zahuštění polévky nebo nastrouhat kousek sýra na. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Takže například chytré milenky již stojící u stolu, řezání kilogramů zeleniny na salát.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Díky speciálním nástavcům elektrického struhadla na zeleninu a zelí není problém nastrouhat i jinak obtížně zpracovatelné potraviny. Nemusíte mi tedy v kuchyni i další speciální strouhač zelí apod.

Vybírejte elektrická struhadla také od dalších výrobců, jako jsou Tristar, ROHNSON, Clatronic, Severin nebo Philips. Strouhání bez nutnosti předchozího nakrájení – ideální na zeleninu , ovoce, tvrdý sýr nebo oříšky Výkonný motor – nominální výkon 2W, max. Hrubý nadstavec – možno využiť na strúhanie zeleniny do polievok, placiek, šalátov a pod.


Nabízíme kvalitní ruční či elektrická struhadla na zeleninu. Nadstavec na vlnité plátky – využijete na ozdobné krájanie ovocia aj zeleniny. Vybírejte si Struhadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Bežné druhy krájačov a strúhadiel na zeleninu. Tradičnou klasikou, ktorú používali naše babičky či mamy, sú kovové strúhadlá.


Na krájanie a strúhanie zeleniny, syra a ovocia. Elektrický kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu , různých nástavců - nástavec. Zeleninu a další pochutiny tak dokážeme zpracovat rychle a pohodlně,. Tescoma univerzální mlýnek HANDY, struhadla. Elektrická struhadla jsou v dnešní době velmi oblíbená, zejména pro.


Univerzální mlýnek na strouhanku HANDY, struhadla Strouhat na klasickém struhadle rohlíky nebo ořechy je šílená dřina, ale i když na něm strouháte zeleninu , čokoládu nebo sýr, je to únavné, máte špinavé ruce a hrozí vám zranění. Německá značka Westmark s více než 50letou tradicí je opravdovým expertem na praktické pomocníky do kuchyně. Správná hospodyně ani kuchtík se neobejde bez pořádného struhadla.

Tak si doplňte chybějící zásoby pro snadnou přípravu pokrmů. Bez větší námahy tak pouhým stisknutím tlačítka nastrouháte a nakrájíte zeleninu , ovoce, sýry, ořechy či rohlíky na strouhanku. To, co byste strouhali na ručním struhadle přes minut, máte s pomocí. Tescoma Strúhadlo na halušky GrandCHEF - Vynikajúce na ľahkú a rýchlu prípravu halušiek.


Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, vhodné do umývačky. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky