úterý 5. dubna 2016

Čistič na kůži

V jediném úkonu vyčistíte nečistoty, odstraníte skvrny a oživíte barvy. Obsažené nano částice proniknou i do nejmenších nerovností v kůži , kde rozloží i hluboko usazené nečistoty. Oproti běžným čističům, Alori čistič na kůži čistí odspodu a vytahuje rozpuštěné.


Kůže by měla být udržována v čistotě, aby se zabránilo vzniku nečistot a mastnoty. Fenice speciální čističe důkladně vyčistí povrch kůže, dopřávají kůži přirozenou hydrataci a respektují její přirozené pH.

Protože se snažíme zvednout úroveň poskytování služeb u nás, za tímto účelem pro Vás natáčíme videa, které Vám ukazují jak postupovat a jak se podílet na nejkvalitnější práci. S1Leder-Reiniger Gel 5ml je bezbarvý přípravek, který z kůže odstraňuje nečistoty a zároveň obnovuje prodyšnost prodyšných membrán. Navíc ještě připravuje. BAGIND BIO čistič na kůži je organický přípravek, určený na péči o výrobky z pravé kůže.


Je 1 biologicky odbouratelný a biologicky kompatibilní. Je šetrný jak k povrchu vašeho výrobku, tak k vaší pokožce. Dopřejte vašemu oblíbenému.

VYČISTÍ – OCHRÁNÍ Inovativní prostředek pro důkladné čištění autosedaček nebo doplňků v interiéru vozu. S okamžitým účinkem odstraňuje mastnotu, otisky rukou, ale také odolnou špínu, prach. Jak vyčistit broušenou kůži z nubuku nebo veluru?


Jakým způsobem vyčistit sedačku, boty nebo bundu a ostatní oblečení z broušené kůže, jaké čistící prostředky a pomůcky používat, a čím po čištění kůži naimpregnovat? Univerzální čistič na kůži. Autokosmetika z nabídky ŠKODA Originální příslušenství představuje pestrou kolekci špičkové, ekologicky šetrné autokosmetiky, která Vám pomůže profesionálně pečovat o váš vůz. Stay Bright - sada na čistění a impregnaci světlé kůže Čistící a impregnační sada pro světlé odstíny kůže Na bílé a všechny světlé odstíny kožených sedacích souprav. Sada je vhodná pro všechny typy světlých kožených sedaček (nábytek, auta, letadla a lodě).


Velmi účinné na světlé kůže obecně. Nejširší nabídka čistících, impregnačních, renovačních a barvících produktů na kůži. Nabízíme také profesionální služby. Dodo Juice Supernatural Leather Cleaner Wipe 15ml čistící utěrka na kůži.


Přípravek HG intenzivní čistič pro kůži je jemný hloubkový čistič na vodní bázi. Přípravek Intenzivní čistič pro kůži je velmi vhodný pro čištění všech anilinových a barvených druhů kůží. Kůže bývá především zpracovávána v nábytku, kufrech, taškách a pod.

Tato kategorie přináší ucelenou řadu specializovaných přípravků. Například čistič na kůži , renovátor na semiš, sedlové mýdlo apod. Dále přípravky narůzné druhy kůže a přípravky s úzce specifickým určením pro konkrétní druhy materiálů.


Příkladem budiž kůže lakovaná, nebo olejovaná. Leather soft Cleaner na většinu typů anilinové a barvené kůže. S čističem na kůži Leather to zvládnete sami! Ušetřete nákupem účinného čističe na kůži a mějte jeden čistič pro strýčka příhodu. Zdravíčko Víťo, na kůži naprosto ok, bohužel na alcantaru to chce trošku jiný čistič , ideálně Gentle Clean.


Jinak kůži po čištění ještě doporučuji impregnovat, pokud je vůz starší let. Regeneruje kůži , obnovuje její hebkost a pružnost, oživuje barvy. Hloubkově regeneruje, vyživuje a chrání kůži proti opotřebení.


Výhodná sada výrobků obsahuje Renapur balzám na kůže 200ml, Renapur balzám na kůže 50ml, Renapur čistič kůží koncentrát 250ml, Renapur Hi- Shine 250ml a osm aplikačních houbiček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky