úterý 19. dubna 2016

Ruční šlehač s mísou

Stačí ho upnout, zapnout a už to šlehá samo. U tohoto modelu ručního šlehače naleznete 5. S čím vším si ruční šlehač poradí se odvíjí od jeho výbavy. Tu mohou tvořit šlehací metly , balónová metla , hnětací háky , stále častěji se můžete setkat také s nástavcem ponorného mixéru nebo mixovací tyčí.


Hnětení, Regulace rychlosti. Existuje nespočet různorodých receptů, tak proč nevyzkoušet něco. Ruční mixér vám pomůže s mixováním, šleháním i hnětením. K práci využívá odnímatelné metličky, díky nimž se mu také říká ruční šlehač.


Jeho funkce jsou závislé na příslušenství, se kterým ho koupíte. Je vybaven dvěma vysoce účinnými metlami FineCreamer z nerové oceli. Příkon šlehače je 4W. S metlami si pohodlně připravíte domácí šlehačku, dortové krémy, žloutkovou pěnu a řídká těsta , zatímco hnětací háky pomůžou s přípravou třeného, kynutého a perníkového těsta.


Samozřejmostí jsou nerezové šlehací a hnětací metly, a navíc ponorný tyčový nástavec! Co ale jiné ruční šlehače nemají, je odnímatelná otočná mísa o objemu 5l. Ruční šlehač s otočnou mísou nabízí kompletní výbavu pro vášnivé kuchařky.


Díky praktickému stojanu s výklopnou hlavicí a otáčecí mísou o objemu l už nemusíte hnout ani prstem. Hledáte šikovného pomocníka do kuchyně, který bude vždy při ruce a nikdy neřekne ne? Vybrat si můžete ze spousty modelů – postačí vám klasický ruční šlehač se dvěma metlami, nebo byste uvítali sestavu s rotační mísou a bohatým příslušenstvím, která za vás těsto sama zpracuje téměř bez práce a zašpiněné kuchyně? Ať tak či tak, ruční šlehač ETA zaručeně pozdvihne váš kuchařský um na vyšší úroveň. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Inzerát ruční šlehač v okrese České Budějovice, cena dohodou, od jiri.


Popis: prodám retro ruční šlehač. Díky rychlostem a funkci puls je tento 350W ruční šlehač perfektním pomocníkem, který zvládne připravit nadýchané krémy, hustou šlehačku, sníh z bílků, lehká či tuhá těsta. Chefette HM6je dostupný s 3l nerezovou otočnou mísou s pracovní kapacitou až l pro perfektní těsta či krémy.


Ruční šlehač s mísou

Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Mixér lze sejmout a použít jako ruční šlehač. Je vyroben z kvalitních materiálů s nerezovou mísou a háky na těsto, které lze mýt v myčce. Při práci s těžkým šlehačem vás za chvíli budou bolet ruce.


Disponuje-li ruční šlehač zároveň i stojanem s otočnou mísou , pak jeho těžší hmotnost tak nevadí. V jeho případě je důležitá hlavně dobrá stabilita na kuchyňské lince. Lehčí jsou ruční šlehače z plastu, nerezové patří k těm těžším. Jeho spodní část dokonale dosedne na hrdlo a vytvoří tak z vrchní části zátku - častým problémem tyčových mixérů je, že mixovaná surovina je po celé kuchyni.


Detail produktu Do obchodu. Kč Orava SL-1Skladem. Praktický ruční šlehač s mísou o objemu l je ideálním pomocníkem do vaší domácnosti.


Vedle dvou kusů šlehacích metel a hnětacích háků je součástí produktu také stojan s poháněnou otočnou mísou ,. Jejich hlavní výhodou je skladnost, variabilita a snadná manipulace. Jak vybrat ten pravý ruční šlehač a jaké parametry jsou stěžejní?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky