středa 27. dubna 2016

Mlýnek elektrický

Mlýnek elektrický

Elektrický mlýnek na maso Kluge 489. V základním vybavení jsou sítka a struhací nástavec se struhadly. Snadno a rychle si můžete nastavit hrubost mletí nebo počet namletých šálků. Mleté maso s ním připravíte zhruba čtyřikrát rychleji a to hlavní – bez fyzické námahy.


Mlýnek elektrický

Pokud nepatříte mezi ty, kteří vytáhnou mlýnek na maso jednou za půl roku, jeho pomoc jistě oceníte. Na výběr máte z desítek modelů od. Vybíráme: mlýnek na maso (pokračování) Základní i pokročilé funkce mlýnku.


Pokud výrobce uvádí kilogram a půl, počítejte s tím, že se hodí na spíše využití občasné. Abyste si umleli kávu dle vlastních požadavků, potřebujete k tomu aktivní elektrickou zástrčku. Tam však vaše práce víceméně končí.


Mlýnek elektrický

Pokud budete ruční či elektrický mlýnek na kafe často přenášet nebo si přejete mít vždy čerstvě namletou kávu, je ideální menší. Připravujete-li běžně kávu ve větším množství, vyberte větší zásobník, kde nebude potřeba neustále dosypávat kávová zrna. Elegantní elektrický mlýnek Tescoma z nerez oceli a odolného plastu s nastavitelnou hrubostí mletí je ideální na mletí soli, pepře a sušených bylinek. Mlýnek je opatřen kvalitním keramickým mlecím mechanismem.


K mlýnku obdržíte děrované kotouče, plnicí nástavce na klobásy a plničku pro orientální kuchyni. Má plochou ocelovou drtící hlavici, která umí zaručit rychlé a přesné mletí. To znamená, že na vás je pouze zapojení přístroje do zásuvky, vsypání kávových zrn do jeho útrob a nastavení hrubosti mletí. Pak už můžete nechat vše na mlýnku.


Pro koho je elektrický mlýnek kávy vhodný? Abyste namleli kávu kvalitně, je už elektrický mlýnek s mlecími kameny vyšší investice, než ty nejlepší ruční mlýnky na trhu. Přesto ale pokud melete větší množství, či chcete mít jednoduše kávu namletou rychle a pohodlně, je dobrou volbou kvalitní elektrický mlýnek na kávu.


Hrubost mletí je závislá na délce mletí. RCFW 1PRO byl navržen a zkonstruován pro profesionální použití. Mlýnek ze slitiny hliníku, má ocelové ploché kameny, bez časovač. Stačí jen nasypat kávu, zastrčit mlýnek do zásuvky, případně nastavit program a další funkce, a umlít ji. Nemusíte dělat nic namáhavějšího.


Dobrý elektrický mlýnek. Mlýnek na maso elektrický je zařízení, které se stane výborným pomocníkem ve všech druzích potravinářských provozů i všech stravovacích zařízeních. Profi elektrické mlýnky na maso se vyznačují velmi vysokým výkonem.


Jsou schopny zpracovat až 3kg masa za hodinu. Mlýnek na kávu, který je spolehlivý, výkonný, snadno se ovládá a dlouho vydrží. Přesně takový je elektrický mlýnek Baratza Sette 270. Firma Jihokov už mnoho let vyrábí tradiční mlýnky na mák a strouhanku.


Jejich vzhled se téměř nezměnil a stále fungují stejně dobře. Vybírat můžete mezi verzí na šroub a přísavku, podle síly vaší pracovní desky. Mlýnek na strouhanku Jihokov zvládne umlít také ořechy nebo tvrdý sýr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky