pátek 1. dubna 2016

Houbové utěrky

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Free Shipping Available. Tyto webové stránky používají k provozu, zlepšování a sledování jejich používání cookies. Bližší informace naleznete v našich zásadách pro cookies.


Kliknutím na „Přijímám“ nebo dalším. OMEZENÁ DOSTUPNOST RESPIRÁTORŮ, ROUŠEK, OVERALŮ a dezinfekčních prostředků. Hadry a utěrky na mytí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Spontex houbové utěrky ks Antifungi. S úpravou omezující nežádoucí vznik plísní v utěrce. Před a po použití důkladně propláchněte vodou. Utěrky za bezkonkurenční ceny v internetovém obchodě BALshop.


Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma! Skladem máme značkových produktů od Kč. Složení: celulóza, nebělená bavlna bez GMO. Vhodná na všechny povrchy.


Profissimo houbové utěrky se vyznačují vysokou sací schopností. Houbové utěrky , eshopak. Odolné proti roztržení a oděru. Jsou ideální pro rychlé a snadné čištění. Pro čistou a úhlednou domácnost.


Tento výrobek je dostupný v různých barevných provedeních. SOKE Sponge Cloths - houbové utěrky 3ks. Koupelna WC čističe a dezinfekce Kuchyně Mytí nádobí Čističe podlah Čističe oken a skel Vlhčené ubrousky Osv.


Utěrky a ubrousky k utírání prachu nebo rozlité tekutiny. Nabízíme různé druhy utěrek a hadříků – houbové , látkové, z mikrovlákna či speciální. V nabídce také hadry na podlahu a houbičky na nádobí.


Becker Chemie GmbH BÜMAG eG CHOPA spol. Seřadit podle: Důležitost Název, A až Z. Vektex houbové utěrky Printed ks. Popis NOVINKA NA TRHU ! Lze v prát v myčce a pračce. Vysoká absorpce tekutin.


Kvalitní houbičky a houbové utěrky pro mytí nádobí a pro úklid v kuchyni. HOUBIČKA NA NÁDOBÍ 1ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky