pátek 15. dubna 2016

Japonske noze

Originální japonské kuchyňské nože MAC. Svět těchto nožů nás okouzlil a stal se naší vášní, kterou chceme „infikovat” ty, kteří, oceňují nejvyšší kvalitu provedení, odolnost, fenomenální ostrost a stylový design. Prodejna a výdejní místo: Objednávky připravujeme ihned po objednání nebo po příjetí platby na náš bankovní účet (v případě platby předem). Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny.


Japonsko má množstvo kováčskych oblastí, kde už v 12.

Vyskúšajte super ostré japonské nože KAI. Damaškové kuchynské nože a sady kuchárskych nožov, brúsky na nože či nože na sushi. Tento web používá soubory cookie.


Jedná se o informace, které jsou spojeny např. Lze s nimi jednoduše krájet mnoho druhů potravin včetně masa na tenké plátky a nudličky. Japonské nože jsou vyhlášeny kvalitou a odolností.


Náš internetový obchod Vám nabízí širokou nabídkou kvalitních kapesních nožů a nožů s pevnou čepelí z Japonska, Švýcarska a USA.

Unikátní design a pravá japonská kvalita, to jsou nože MINOVA. Aby sa Vám ľahšie hľadal požadovaný kuchynský nôž, zaviedli sme v našom katalógu novú kategóriu, ktorá rozdeľuje kuchynské nože podľa ich použitia. TOPEDC nožů podle noze -nuz. AKTUALIZOVANÝ SEZNAM SKLADOVÝCH POLOŽEK - KLIKNOUT ZDE ! Hlavní předností tradičních japonských nožů je jejich neobyčejná ostrost.


Jedinečný soulad kvality a designu od nejlepších japonských nožířů. Lovecké nože, Vreckové nože, Damaškové nože zn. Fiskars, Victorinox, Wenger, Gerber.


Ponúkame poľovnícke nože, vrhacie nože, keramické nože. Kvalitné japonské kuchynské nože sú neoceniteľným pomocníkom v každej kuchyni. Nože máme skladom a dodáme Vám ich rýchlo.


Lacná doprava od Eur a vernostné zľavy až do. Kuchársky nôž santoku je univerzálny kuchynský nôž pochádzajúci z Japonska. Nôž sa vyznačuje hlavne jeho viacúčelovým využitím.


Kvalitné nože santoku sú navrhnuté tak, aby pri práci s nimi došlo k harmónii, a to v hmotnosti noža, jeho šírky a dĺžky a použití pri práci.

Santoku nože skladem, prodejna Praha 7. Dopřejte si nože v prvotřídním provedení. Kuchynské nože sú najčastejšie používaným náradím v každej kuchyni. V domácnosti by namala chýbať sada kvalitných kuchynských nožov a prípravky na brúsenie nožov. Nože KAI-KAI Corporation se sídlem ve městě Seki japonsko, má tradici více než 1let, specializuje se na nože a příbuzné výrobky výjimečné kvality, ostrosti a trvanlivosti je dnes absolutní světovou jedničkou ve výrobě kuchyňských nožů.


Nejběžnějším typem japonského kuchyňského nože je santoku, který je obdobou evropských kuchařských nožů. Damascénské nože od firmy Yaxell jsou nejen čím dál oblíbenější mezi hobby kuchaři, ale používají je rovněž i špičkoví kuchaři v hotelích a restauracích po celém světě. Vynikají perfektním ostřím, odolností a tím i dlouhou životností.


Funkčné aj dekoratívne japonské bojové meče, katany, wakizashi, japonské bojové nože tanto, príslušenstvo, stojany, čistiace sady, široký výber nožov. Kvalitní kuchařské nože japonské značky Tojiro. Tréningové oblečenie, tréningové pomôcky pre bojové športy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky