středa 6. dubna 2016

Ruční mlýnek na sůl a pepř

Ruční mlýnek na sůl a pepř

Možnost nastavení hrubosti mletí pomocí. Současně máte jak pepř , tak i sůl. Orava PM-ruční keramický mlýnek na sůl a pepř 2v1.


Ruční mlýnek na sůl a pepř

Jednotlivé zásobníky s vlastním mlýnkem se jednoduchým a rychlým způsobem mění s otočnou jednotkou. Ruční mlýnky na sůl a pepř lamart na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


U nás nakoupíte i kvalitní mlýnky na sůl , pepř nebo jiné koření. Ověřené mlýnky od značkových výrobců Peugeot a Tescoma. Ochuťte své potraviny čerstvě namletým kořením a solí. Jedinečná chuť, kterou běžnou slánkou nebo pepřenkou nenahradíte.


V nabídce nerezové, dřevěné i mlýnky z plastu. Bavlněná rouška ke každé objednávce zdarma! Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. V horní části jsou otevíratelná dvířka na vsypání koření a ve spodní části mlýnku je kryt, který lze po použití nasadit. Kovový mlýnek na pepř z řady Istanbul přímo z tureckého venkova, díky kterému si můžete vychutnat chuť čerstvého pepře, či jiného koření! Mosazný v antik stříbrném provedení s kovovým mlecím ústrojím.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. V dřevěném provedení se hodí do každé kuchyně. Z jedné strany za pár sekund vyčaruje čerstvě umletou sůl , z druhé pepř. Mlýnek je vhodný i na jiné koření.


Dózy na sůl a pepř jsou určené především na jídelní stůl. Podle potřeby si namelete přesnou dávku a nemůže se vám stát, že by se vám do jídla vysypalo větší množství koření, než potřebujete. Kvalitní mlýnky na sůl a pepř jsou vyrobeny z nerezové oceli, skla, plastu a dalších materiálů. Popis: Jsou používané, ale bez vad a plně funkční. Plynule nastavitelný stupeň hrubosti.


Odnímatelná hlava pro snadné plnění. Včetně návodu k použití. Praktické průhledné plastové zásobníky na koření. Nabízíme Vám širokou škálu ručních mlýnků, které jsou vyráběny z nejrůznějších materiálů.


Vyberte si mlýnek na sůl a pepř z různých materiálů a od různých ověřených výrobců. Moderní je akryl, který je průhledný a celé koření nebo hrubozrnná sůl v něm krásně vynikne. Dřevěný mlýnek na pepř a sůl se hodí do rustikální kuchyně, nabízíme i barevné mlýnky nebo praktické sady. Provedení je z nerezové oceli a průhledného plastu zásobníků. Elegantní a atraktivní vzhled.


Jeho předností jsou velké zásobníky. Sortiment je široký a zahrnuje ocelové a keramické nože, mísy, struhadla, kuchařské pinzety, mlýnky na pepř a sůl , prostírání, podnosy, nádoby na olej a ocet, sítka na čaj, chladící nádoby na víno a sekty, karafy, dekantéry. Vždy je třeba rozlišovat mezi mlýnkem na pepř a na sůl.


Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně. Mlýnky na sůl mají totiž jiný mlecí mechanismus, který odolá i dlouhodobému působení soli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky