úterý 5. dubna 2016

Čajník smaltovaný

Výroba smaltu vyžadovala tavící pec a kulové mlýny na mletí skloviny pro výrobu smaltu. Po vzniku Československé republiky nastal rozmach smaltovací výroby. Vyberte smaltovaný hrnek, smaltovaný džbán, smaltovanou misku či smaltovaný čajník přesně dle Vašeho přání. Různé barvy smaltů lze kombinovat s různými dekoracemi, které vyrobíme přesně dle Vašeho zadání.


Doprajte si horúcu šálku čaju ako pravé anglické dámy!

Vôňa jablkového koláča, byliniek a vy zabalené v deke počas príjemného čajového popoludnia. Smaltovaný čajník l. No čaj sa nespraví sám od seba - pomôže vám v tom kvalitný smaltovaný čajník Frico alebo Edenberg v typickom prevedení s objemom až litra! Levandule s píšťalkou, smaltovaný čajník Puntík s píšťalkou. Má čiernu plastovú rukoväť a smaltovanú časť sýtej zelenej farby.


Vista Alegre - čajník - Sol y Sombra. Dizajn akvarelových prúžkov s p.

Firma BELIS znovu zařadila do svého sortimentu smaltovaný čajník. Pokud se tyto čajníky ukážou být žádaným firma BELIS je rozhodnuta tuto produkci i nadále rozšiřovat. Zdravotná nezávadnosť použitých materiálov bola overená akreditovanými laboratóriami. Riad je možné umývať v umývačke riadu. Priemer čajníka je 20cm , objem.


Vás upozorní na var vody. Materiál: smalt, nerez, plast. Vhodný na všetky typy spotrebičov vrátane indukcie. Má červenú farbu s bielym dek. Se slevovým kupónem SFINX10.


Akce je platná do neděle 5. K tomu máme pořád dopravu za polovinu a. Kč navíc získate smaltovaný dárek. EUR 1EUR bez DPH 1EUR 1EUR bez DPH expedícia 1-dni. Spojuje funkčnost a zdravé vaření ve smaltu s možností krásného doplnění interiérů stylových kuchyní, skvělá dekorace na chalupy.

Tento web používa súbory cookie. Viac informácií v pod kategórií Obchodných podmienok. Pre anonymné meranie návštevnosti používame coo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Amefa Čajník smalt l. Na všechny typy sporáků Kvalitní smaltovaný čajník s dekorem jahod rozhodně patří do vaší kuchyně.


Je vhodný na všechny typy varných ploch i do myčky nádobí. Stará litrová kanva na mlieko - Dienerka, cena €. Krbové-grilové dchadlo, cena €. Pekná veselá súprava koreničiek na v drevenom košíku cena €.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky