úterý 5. dubna 2016

Koupím ledničku

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Elektro - Koupim lednici bazar. Vybírejte z inzerátů. Chci jako funkční dekoraci.


Nechci repasovat, nebo opravovat. Prosím o detailní foto a odkud jste. Prodám tuto novou, pouze vybalenou kombinovanou lednici Candy. Koupím ledničku , starší, ale zachovalou. WiFi připojení, snadné ovládání ve smart aplikaci ve Vašem mobilu a mnoho dalších funkcí.


ELEKTROSPOTŘEBIČE a GASTRO VYBAVENÍ PROVOZOVEN. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kombinované chladničky. Hyperinzerce - Inzerce zdarma, bazar, inzeráty, prodám a koupím.


Navštivte Divadlo Jana Hrušínského. Přemýšlíte, kam vyrazit za kulturou? Ke zdravému životnímu stylu neodmyslitelně patří i kvalitní a čerstvé suroviny. Není to ale jen o nákupu takových surovin.


Jak moc dobře znáte svoji ledničku ? Poptávka Středočeský kraj Nabídněte. Je tu někdo z Prahy – Kolbenova a okolí, kdo nabízí ledničku nebo pračku? Rádi bychom si jí odvezli.


Dobrý den, koupím plně funkční větší ledničku max. Ledničku a pračku sháníme. Projděte si inzeráty koupim lednicku na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Bazar chladniček, bazar mrazáků, levné chladničky, levné mrázáky, koupím , hledám Bazar chladniček, bazar mrázáků v sekci bazar bílé zboží. Vložte inzerát do inzerce zdarma, inzerujte levné chladničky, mrazáky. Nábytek - Prodam kuchynskou bazar. Nejlépe odběr v Brně či Jihlavě.


Výška 17 šířka 59cm Mírně poškozená na horním držadle Mraznička se 3mi šuplíky, chladnička s plastovými boxy na zeleninu. Trezor má certifikát na uložení až ks zbraní dle zákona o zbraních a střelivu a certifikát na bezpečnostní třídu S-l. Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky lednice na Vámi zvolené téma inzerce. Nabízím kominovanou ledničku s mrazákem zn.


Celkový obsah 2l, z toho chlad. Na nabízenou ledničku je rok záruka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky